Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Opole Sparta Rio de Fabrico
Normal Tactiek No. 1
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 38.3
waardeloos Schieten formidabel
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský verovert de bal door een tackle van achteren. Mlčkovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:1

5e minuut.
Bruravik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruravik geeft een lange en hoge pass. Kobylaniec probeert de bal aan de voet te houden. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Krokowicz de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harsányi met een snelle inworp. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Osial is nu in balbezit. Beksa onderschept slim de pass. Beksa geeft een lange en hoge pass. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:2

10e minuut.
Doeltrap. Krokowicz trapt de bal weg van het doel. Bruravik kopt de bal weg. Türkler is nu in balbezit. Türkler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Osial heeft problemen om de bal te vangen. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler speelt de bal door. Mlčkovský heeft problemen om de bal te vangen. Mlčkovský schiet op doel. Bigos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ... Bigos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:3

14e minuut.
Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler onderschept slim de pass. Türkler passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mlčkovský de bal. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:4

15e minuut.
Lipczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Foks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlčkovský onderschept slim de pass. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:5

16e minuut.
Muchomorski geeft een lange en hoge pass. Harsányi rent richting de bal. Harsányi passt de bal in één keer door. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský schiet op doel. Bigos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Türkler is nu in balbezit. Türkler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Białowąs probeert naar een medespeler te passen. Chałupnik rent richting de bal. Harsányi begaat een overtreding. Harsányi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Mureşanu geeft een lange en hoge pass. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler probeert naar een medespeler te passen. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:6

26e minuut.
Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský passt de bal met de wreef. Daar is Türkler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkler haalt uit met een fantastische trap. Bigos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:7

28e minuut.
Kratochvíl kopt de bal weg. Klungelig pakt Türkler de bal. Türkler geeft een hoge lob. Beksa rent richting de bal. Beksa draait met de bal, schiet en ... Bigos bokst de bal weg. Mlčkovský springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:8

31e minuut.
Pokorny rent richting de bal. Türkler onderschept slim de pass. Türkler met een sublieme pass. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:9

32e minuut.
Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský passt de bal met de wreef. Beksa is nu in balbezit. Beksa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mlčkovský rent richting de bal. Türkler rent richting de bal. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:10

37e minuut.
Beksa met een sublieme pass. Bruravik rent richting de bal. Bruravik probeert naar een medespeler te passen. Türkler rent richting de bal. Türkler geeft een lange en hoge pass. Bigos bokst de bal weg. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:11

40e minuut.
Białowąs rent richting de bal. Harsányi onderschept slim de pass. Harsányi geeft een hoge lob. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Klungelig pakt Muchomorski de bal. Türkler is nu in balbezit. Türkler passt de bal met de wreef. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:12

45e minuut.
Inworp. Gallo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Opole 71%, Sparta Rio de Fabrico 29%.
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:12

46e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios geeft een lange en hoge pass. Türkler met een sublieme pass. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Lipczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Lipczyński passt de bal zonder na te denken. Białowąs rent richting de bal. Türkler onderschept slim de pass. Türkler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Klungelig pakt Türkler de bal. Türkler passt de bal in één keer door. Mihułka is nu in balbezit. Mlčkovský onderschept slim de pass. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:13

51e minuut.
Bruravik is nu in balbezit. Bruravik met een sublieme pass. Beksa probeert naar een medespeler te passen. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bigos trapt de bal weg van het doel. Bruravik kopt de bal weg. Mlčkovský heeft problemen om de bal te vangen. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Türkler is nu in balbezit. Türkler met een sublieme pass. Krokowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský onderschept slim de pass. Mlčkovský schiet op doel. Bigos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:14

60e minuut.
Harsányi probeert de bal aan de voet te houden. Białowąs rent richting de bal. Harsányi speelt de bal door. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bigos met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harsányi met een snelle inworp. Bruravik is nu in balbezit. Bruravik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Harsányi rent richting de bal. Harsányi geeft de bal voor. Klungelig pakt Białowąs de bal. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lipczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Barrios onderschept slim de pass. Barrios geeft de bal voor. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Türkler rent richting de bal. Türkler geeft de bal voor. Pokorny heeft problemen om de bal te vangen. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:15

70e minuut.
Harsányi probeert naar een medespeler te passen. Türkler rent richting de bal. Türkler passt de bal zonder na te denken. Mlčkovský probeert de bal met de borst te controleren. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:16

71e minuut.
Beksa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruravik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruravik passt de bal in één keer door. Türkler rent richting de bal. Türkler geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Beksa onderschept slim de pass. Inworp. Beksa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Türkler is nu in balbezit. Türkler geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský passt de bal in één keer door. Türkler heeft problemen om de bal te vangen. Türkler draait met de bal, schiet en ... Bigos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:17

77e minuut.
Lipczyński passt de bal zonder na te denken. Osial is nu in balbezit. Mlčkovský verovert de bal door een tackle van achteren. Mlčkovský schiet op doel. Krokowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:18

81e minuut.
Bruravik onderschept slim de pass. Bruravik passt de bal in één keer door. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský schiet op doel. Bigos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Opole 80%, Sparta Rio de Fabrico 20%.
Fc. Opole - Sparta Rio de Fabrico 0:19