Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSZO Ostrowiec 1929 VisualBlast
Normal Tactiek 433
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 44.1
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Burza probeert naar een medespeler te passen. Swadźba bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico verovert de bal door een tackle van achteren. Byrt rent richting de bal. Byrt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Zico probeert naar een medespeler te passen. Van Aert met een sublieme pass. Szegő speelt de bal door. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Miodopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt verovert de bal door een tackle van achteren. Zico is nu in balbezit. Zico schiet op doel. Ogierman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Zico probeert de bal aan de voet te houden. Zico passt de bal met de wreef. Kopyto onderschept slim de pass. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Żołądek kopt de bal weg. Van Aert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Aert probeert naar een medespeler te passen. Byrt rent richting de bal. Byrt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec 1929 - VisualBlast 0:1

13e minuut.
Szegő met een snelle inworp. Rechciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rechciński passt de bal zonder na te denken. Zico rent richting de bal. Zico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Burza rent richting de bal. Zico onderschept slim de pass. Jeziński is nu in balbezit. Zico verovert de bal door een tackle van achteren. Zico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Van Aert onderschept slim de pass. Van Aert met een sublieme pass. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt rent richting de bal. Byrt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec 1929 - VisualBlast 0:2

36e minuut.
Van Aert bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Aert met een sublieme pass. Novosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Novosad geeft een lange en hoge pass. Byrt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec 1929 - VisualBlast 0:3

37e minuut.
Novosad geeft een lange en hoge pass. Kopyto bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt verovert de bal door een tackle van achteren. Byrt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec 1929 - VisualBlast 0:4

41e minuut.
Novosad met de inworp. Rechciński rent richting de bal. Rechciński passt de bal zonder na te denken. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec 1929 - VisualBlast 0:5

42e minuut.
Rechciński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moczulski komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Szegő met de inworp. Van Aert geeft een hoge lob. Zico heeft problemen om de bal te vangen. Byrt rent richting de bal. Byrt haalt uit met een fantastische trap. Ogierman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSZO Ostrowiec 1929 82%, VisualBlast 18%.
KSZO Ostrowiec 1929 - VisualBlast 0:5

47e minuut.
Byrt kopt de bal weg. Daar is Żołądek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Aert speelt de bal door. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec 1929 - VisualBlast 0:6

63e minuut.
Van Aert onderschept slim de pass. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico probeert naar een medespeler te passen. Byrt is nu in balbezit. Byrt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Burza bereikt de bal nog maar net als eerste. Oostenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Jeziński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oostenbach moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Oostenbach kan niet meer verder spelen. Czerniec komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Novosad met de inworp. Van Aert probeert naar een medespeler te passen. Byrt rent richting de bal. Byrt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec 1929 - VisualBlast 0:7

71e minuut.
Moczulski speelt de bal door. Jeziński geeft de bal voor. Van Aert geeft een hoge lob. Zico rent richting de bal. Zico draait met de bal, schiet en ... Ogierman bokst de bal weg.

77e minuut.
Zico is nu in balbezit. Zico geeft een hoge lob. Byrt rent richting de bal. Byrt haalt uit met een fantastische trap. Kopyto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Van Aert met een sublieme pass. Byrt is nu in balbezit. Miodopolski is nu in balbezit. Zico onderschept slim de pass. Zico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSZO Ostrowiec 1929 - VisualBlast 0:8

85e minuut.
Byrt speelt de bal door. Zico heeft problemen om de bal te vangen. Byrt rent richting de bal. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Van Aert onderschept slim de pass. Van Aert passt de bal in één keer door. Byrt speelt de bal door. Zico is nu in balbezit. Zico schiet op doel. Ogierman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSZO Ostrowiec 1929 77%, VisualBlast 23%.
KSZO Ostrowiec 1929 - VisualBlast 0:8