Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KARKONOSZE Jelenia Góra Barcelona Gdańsk
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lichota is nu in balbezit. Lichota passt de bal met de wreef. Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sieńko passt de bal zonder na te denken. Prokopowicz probeert naar een medespeler te passen. Płomiński is nu in balbezit. Dziewoński rent richting de bal. Dziewoński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KARKONOSZE Jelenia Góra - Barcelona Gdańsk 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARKONOSZE Jelenia Góra 32%, Barcelona Gdańsk 68%.
KARKONOSZE Jelenia Góra - Barcelona Gdańsk 1:0

53e minuut.
Wierusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewoński onderschept slim de pass. Dobrzański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dziewoński moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dziewoński kan niet meer verder spelen. Brozowski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Boruc speelt de bal door. Brozowski is nu in balbezit. Brozowski probeert naar een medespeler te passen. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lichota heeft problemen om de bal te vangen. Lichota probeert naar een medespeler te passen. Dobrzański rent richting de bal. Hempel onderschept slim de pass. Hempel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Boruc rent richting de bal. Boruc speelt de bal door. Mirwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopowicz draait met de bal, schiet en ... Zwojnica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mirwa de bal. Mirwa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Orliński trapt de bal weg. Gołuch rent richting de bal. Lichota speelt de bal door. Hempel is nu in balbezit. Hempel draait met de bal, schiet en ... Orliński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARKONOSZE Jelenia Góra 38%, Barcelona Gdańsk 62%.
KARKONOSZE Jelenia Góra - Barcelona Gdańsk 1:0