Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VisualBlast Fc. Opole
433 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
37 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 16.4
very good Schieten poor
solid Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Zubizarreta verovert de bal door een tackle van achteren. Białowąs rent richting de bal. Kuyckx onderschept slim de pass. Błażejewski is nu in balbezit. Błażejewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Krokowicz geeft een hoge lob. Inworp. Moczulski met een snelle inworp. Błażejewski is nu in balbezit. Błażejewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Białowąs rent richting de bal. Moczulski onderschept slim de pass. Moczulski probeert naar een medespeler te passen. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Zubizarreta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Novosad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novosad geeft de bal voor. Błażejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Fc. Opole 1:0

9e minuut.
Zubizarreta met een sublieme pass. Błażejewski is nu in balbezit. Błażejewski passt de bal met de wreef. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Mihułka met een sublieme pass. Moczulski is nu in balbezit. Moczulski passt de bal met de wreef. Błażejewski heeft problemen om de bal te vangen. Błażejewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Gołąb verovert de bal door een tackle van achteren. Gołąb speelt de bal door. Zubizarreta met een sublieme pass. Błażejewski is nu in balbezit. Błażejewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Osial is nu in balbezit. Kuyckx verovert de bal door een tackle van achteren. Pokorny is nu in balbezit. Kuyckx onderschept slim de pass. Kuyckx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Fc. Opole 2:0

24e minuut.
Novosad is nu in balbezit. Novosad heeft problemen om de bal te vangen. Novosad met een sublieme pass. Kuyckx probeert de bal met de borst te controleren. Kuyckx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Fc. Opole 3:0

36e minuut.
Zubizarreta met een sublieme pass. Kuyckx rent richting de bal. Muchomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx verovert de bal door een tackle van achteren. Kuyckx schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zubizarreta verovert de bal door een tackle van achteren. Zubizarreta passt de bal met de wreef. Błażejewski is nu in balbezit. Błażejewski schiet op doel. Krokowicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Zubizarreta speelt de bal door. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx speelt de bal door. Błażejewski rent richting de bal. Błażejewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Fc. Opole 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VisualBlast 26%, Fc. Opole 74%.
VisualBlast - Fc. Opole 4:0

49e minuut.
Kuyckx passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Błażejewski de bal onder controle te krijgen. Zubizarreta is nu in balbezit. Błażejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Novosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Novosad passt de bal zonder na te denken. Błażejewski rent richting de bal. Błażejewski draait met de bal, schiet en ... Bigos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Fc. Opole 5:0

55e minuut.
Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuyckx. Osial roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Osial kan niet meer verder spelen. Gostyński komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Gostyński is nu in balbezit. Zubizarreta verovert de bal door een tackle van achteren. Zubizarreta passt de bal zonder na te denken. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Fc. Opole 6:0

64e minuut.
Zubizarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubizarreta passt de bal zonder na te denken. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Fc. Opole 7:0

67e minuut.
Vera passt de bal in één keer door. Zubizarreta rent richting de bal. Zubizarreta speelt de bal door. Błażejewski rent richting de bal. Błażejewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Fc. Opole 8:0

74e minuut.
Zubizarreta passt de bal in één keer door. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx geeft een hoge lob. Błażejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Novosad met een sublieme pass. Zubizarreta is nu in balbezit. Zubizarreta geeft de bal voor. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Krokowicz de bal. Błażejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejewski haalt uit met een fantastische trap. Bigos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Moczulski met een snelle inworp. Zubizarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubizarreta probeert naar een medespeler te passen. Błażejewski rent richting de bal. Błażejewski draait met de bal, schiet en ... Bigos bokst de bal weg.

84e minuut.
Zubizarreta passt de bal met de wreef. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera geeft een lange en hoge pass. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx draait met de bal, schiet en ... Bigos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Fc. Opole 9:0

85e minuut.
Lipczyński speelt de bal door. Foks bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Muchomorski kopt de bal weg. Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Novosad onderschept slim de pass. Novosad geeft een hoge lob. Błażejewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Fc. Opole 10:0

90e minuut.
Kuyckx passt de bal met de wreef. Białowąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubizarreta onderschept slim de pass. Błażejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VisualBlast 8%, Fc. Opole 92%.
VisualBlast - Fc. Opole 10:0