Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VisualBlast Radioaktywne Wróble
433 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 19.2
very good Schieten weak
solid Passen weak
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Judycki is nu in balbezit. Zubizarreta onderschept slim de pass. Zubizarreta speelt de bal door. Błażejewski is nu in balbezit. Błażejewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Novosad kopt de bal weg. Daar is Kuyckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judycki is nu in balbezit. Kuyckx onderschept slim de pass. Kuyckx haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Doeltrap. Stelmaszewski trapt de bal weg van het doel. Zubizarreta kopt de bal weg. Gowik is nu in balbezit. Kuyckx onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Radioaktywne Wróble 1:0

6e minuut.
Kasperczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kasperczak met een sublieme pass. Dydek rent richting de bal. Zubizarreta verovert de bal door een tackle van achteren. Zubizarreta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vera onderschept slim de pass. Vera probeert naar een medespeler te passen. Moczulski met een sublieme pass. Błażejewski is nu in balbezit. Błażejewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Daar is Kuyckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubizarreta is nu in balbezit. Zubizarreta passt de bal zonder na te denken. Błażejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejewski schiet op doel. Stelmaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Radioaktywne Wróble 2:0

14e minuut.
Błażejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Błażejewski probeert naar een medespeler te passen. Kuyckx is nu in balbezit. Błażejewski is nu in balbezit. Błażejewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gołąb rent richting de bal. Moczulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczulski geeft een lange en hoge pass. Błażejewski is nu in balbezit. Błażejewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Radioaktywne Wróble 3:0

29e minuut.
Daar is Deptuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gowik met een sublieme pass. Kuyckx rent richting de bal. Kuyckx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Radioaktywne Wróble 4:0

33e minuut.
Gowik trapt de bal weg. Żurawski kopt de bal weg. Daar is Kuyckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błażejewski is nu in balbezit. Błażejewski schiet op doel. Stelmaszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Dydek met een sublieme pass. Moczulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczulski geeft de bal voor. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Radioaktywne Wróble 5:0

38e minuut.
Zubizarreta is nu in balbezit. Żurawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejewski is nu in balbezit. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Radioaktywne Wróble 6:0

39e minuut.
Żurawski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nowosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx schiet op doel. Stelmaszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Radioaktywne Wróble 7:0

41e minuut.
Grocholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholski passt de bal zonder na te denken. Welikow rent richting de bal. Błażejewski is nu in balbezit. Błażejewski schiet op doel. Stelmaszewski bokst de bal weg.

45e minuut.
Zubizarreta passt de bal zonder na te denken. Błażejewski heeft problemen om de bal te vangen. Błażejewski passt de bal zonder na te denken. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VisualBlast 15%, Radioaktywne Wróble 85%.
VisualBlast - Radioaktywne Wróble 7:0

46e minuut.
Deptuch is nu in balbezit. Deptuch geeft de bal voor. Daar is Dydek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błażejewski rent richting de bal. Błażejewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Deptuch geeft de bal voor. Inworp. Moczulski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zubizarreta is nu in balbezit. Zubizarreta geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gowik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Moczulski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Błażejewski rent richting de bal. Gowik heeft problemen om de bal te vangen. Błażejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Radioaktywne Wróble 8:0

50e minuut.
Kasperczak rent richting de bal. Kuyckx onderschept slim de pass. Kuyckx met een sublieme pass. Błażejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Grocholski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moczulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczulski geeft een lange en hoge pass. Błażejewski rent richting de bal. Błażejewski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Radioaktywne Wróble 9:0

59e minuut.
Nowosiński speelt de bal door. Żurawski heeft problemen om de bal te vangen. Błażejewski onderschept slim de pass. Błażejewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Radioaktywne Wróble 10:0

65e minuut.
Vera met een sublieme pass. Moczulski heeft problemen om de bal te vangen. Moczulski speelt de bal door. Błażejewski is nu in balbezit. Błażejewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Judycki rent richting de bal. Novosad onderschept slim de pass. Novosad speelt de bal door. Kuyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyckx draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Radioaktywne Wróble 11:0

79e minuut.
Deptuch geeft een hoge lob. Czerniec kopt de bal weg. Moczulski probeert naar een medespeler te passen. Błażejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejewski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx schiet op doel. Stelmaszewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Żurawski kopt de bal weg. Novosad bereikt de bal nog maar net als eerste. Novosad met een sublieme pass. Błażejewski is nu in balbezit. Błażejewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Novosad rent richting de bal. Novosad probeert naar een medespeler te passen. Gowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Novosad rent richting de bal. Novosad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stelmaszewski met een harde bal richting middenveld. Novosad kopt de bal weg. Kuyckx is nu in balbezit. Kuyckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VisualBlast - Radioaktywne Wróble 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VisualBlast 17%, Radioaktywne Wróble 83%.
VisualBlast - Radioaktywne Wróble 12:0