Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Rio de Fabrico Zielone Tasaki
No. 1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 18
excellent Schieten poor
weak Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Morozowski probeert naar een medespeler te passen. Beksa probeert naar een medespeler te passen. Mlčkovský is nu in balbezit. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Beksa probeert naar een medespeler te passen. Türkler heeft problemen om de bal te vangen. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský schiet op doel. Morozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Zielone Tasaki 1:0

11e minuut.
Pazderski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Beksa met de inworp. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Beksa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mlčkovský geeft een hoge lob. Pazderski controleert de bal met de borst. Türkler rent richting de bal. Türkler schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beksa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sulich de bal onder controle te krijgen. Türkler rent richting de bal. Türkler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Zielone Tasaki 2:0

31e minuut.
Szemoński rent richting de bal. Türkler onderschept slim de pass. Türkler passt de bal in één keer door. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bruravik is nu in balbezit. Bruravik probeert naar een medespeler te passen. Mlčkovský is nu in balbezit. Beksa is nu in balbezit. Beksa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Zielone Tasaki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Rio de Fabrico 35%, Zielone Tasaki 65%.
Sparta Rio de Fabrico - Zielone Tasaki 3:0

46e minuut.
Kratochvíl komt het veld opgelopen. Barrios komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Szajter rent richting de bal. Barrios onderschept slim de pass. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Beksa rent richting de bal. Beksa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Morozowski trapt de bal weg. Harsányi kopt de bal weg. Mlčkovský rent richting de bal. Türkler rent richting de bal. Türkler schiet op doel. Morozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Zielone Tasaki 4:0

51e minuut.
Bruravik is nu in balbezit. Bruravik passt de bal met de wreef. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ... Morozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Zielone Tasaki 5:0

55e minuut.
Harsányi heeft problemen om de bal te vangen. Harsányi geeft een lange en hoge pass. Jaskólski kan de bal niet met de borst controleren. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Beksa met een sublieme pass. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskólski rent richting de bal. Mlčkovský verovert de bal door een tackle van achteren. Mlčkovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gallo is nu in balbezit. Bruravik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szajter. Szajter krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Mikita geeft een lange en hoge pass. Bruravik speelt de bal door. Klungelig pakt Jaskólski de bal. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pazderski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Sulich de bal onder controle te krijgen. Beksa rent richting de bal. Türkler is nu in balbezit. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Szemoński is nu in balbezit. Harsányi onderschept slim de pass. Harsányi probeert naar een medespeler te passen. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kurański kopt de bal weg. Mlčkovský rent richting de bal. Mlčkovský passt de bal met de wreef. Türkler is nu in balbezit. Türkler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Brózda met de inworp. Harsányi is nu in balbezit. Szajter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szajter krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

78e minuut.
Harsányi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruravik speelt de bal door. Klungelig pakt Mlčkovský de bal. Türkler rent richting de bal. Türkler draait met de bal, schiet en ... Morozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Kratochvíl geeft een hoge lob. Türkler kopt de bal weg. Klungelig pakt Mlčkovský de bal. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ... Morozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Zielone Tasaki 6:0

83e minuut.
Beksa rent richting de bal. Beksa passt de bal met de wreef. Bruravik probeert naar een medespeler te passen. Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský draait met de bal, schiet en ... Morozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Zielone Tasaki 7:0

88e minuut.
Szemoński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Beksa met de inworp. Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler verovert de bal door een tackle van achteren. Türkler draait met de bal, schiet en ... Morozowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Jaskólski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Rio de Fabrico - Zielone Tasaki 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Rio de Fabrico 18%, Zielone Tasaki 82%.
Sparta Rio de Fabrico - Zielone Tasaki 8:0