Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NaprzdBetlejem Pionki
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Dąblewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kochowski met een snelle inworp. Sieńko rent richting de bal. Sieńko draait met de bal, schiet en ... Burchacki bokst de bal weg.

26e minuut.
Iwanek is nu in balbezit. Iwanek geeft een lange en hoge pass. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki haalt uit met een fantastische trap. Burchacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaprzdBetlejem - Pionki 1:0

29e minuut.
Brzeski is nu in balbezit. Iwanek onderschept slim de pass. Iwanek speelt de bal door. Sieńko is nu in balbezit. Sieńko haalt uit met een fantastische trap. Burchacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Klama onderschept slim de pass. Klama passt de bal met de wreef. Kłonowski is nu in balbezit. Kłonowski draait met de bal, schiet en ... Trąbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Bednorz de bal. Bednorz geeft de bal voor. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki schiet op doel. Burchacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaprzdBetlejem - Pionki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaprzdBetlejem 48%, Pionki 52%.
NaprzdBetlejem - Pionki 2:0

50e minuut.
Mokrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Kieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Ciświcki probeert naar een medespeler te passen. Klama rent richting de bal. Klama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NaprzdBetlejem - Pionki 2:1

54e minuut.
Kochowski is nu in balbezit. Bugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugalski speelt de bal door. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bednorz rent richting de bal. Klama rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bednorz. Bednorz krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Piecha geeft de bal voor. Inworp. Klepacki met de inworp. Klama bereikt de bal nog maar net als eerste. Klama geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kieliński probeert de bal aan de voet te houden. Matuszek is nu in balbezit. Matuszek passt de bal zonder na te denken. Sieńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieńko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sieńko passt de bal in één keer door. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiecal verovert de bal door een tackle van achteren. Klama rent richting de bal. Klama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NaprzdBetlejem - Pionki 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaprzdBetlejem 47%, Pionki 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NaprzdBetlejem - Pionki 2:2