Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Szczawnica KLN Team
Normal Tactiek We Will See
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 36.7
weak Schieten good
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Jarosiewicz rent richting de bal. Jarosiewicz met een sublieme pass. Kakun rent richting de bal. Kakun draait met de bal, schiet en ... Żeleński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mumowski de bal. Ormaechea speelt de bal door. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun schiet op doel. Żeleński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ormaechea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kakun kopt de bal weg. Kaplon heeft problemen om de bal te vangen. Jarosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Kakun de bal. Kakun geeft de bal voor. Giermkowski heeft problemen om de bal te vangen. Jarosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szczawnica - KLN Team 0:1

16e minuut.
Tomalczyk is nu in balbezit. Soused onderschept slim de pass. Soused probeert naar een medespeler te passen. Kakun rent richting de bal. Kakun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kaplon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski rent richting de bal. Gołębiewski speelt de bal door. Jarosiewicz is nu in balbezit. Jarosiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kolęda de bal. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szczawnica - KLN Team 0:2

44e minuut.
Sopata rent richting de bal. Ormaechea onderschept slim de pass. Ormaechea speelt de bal door. Kakun rent richting de bal. Kakun draait met de bal, schiet en ... Żeleński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Randall neemt de hoekschop. Żeleński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Szczawnica 76%, KLN Team 24%.
F.C. Szczawnica - KLN Team 0:2

53e minuut.
Kalaycı geeft een hoge lob. Kolęda heeft problemen om de bal te vangen. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun haalt uit met een fantastische trap. Żeleński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Gołębiewski speelt de bal door. Soused bereikt de bal nog maar net als eerste. Soused met een sublieme pass. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun schiet op doel. Żeleński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

55e minuut.
Daar is Tekiela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiela geeft een hoge lob. Klungelig pakt Giermkowski de bal. Jarosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gołębiewski probeert naar een medespeler te passen. Kakun met een sublieme pass. Jarosiewicz is nu in balbezit. Jarosiewicz schiet op doel. Żeleński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szczawnica - KLN Team 0:3

71e minuut.
Klungelig pakt Brysiak de bal. Randall is nu in balbezit. Randall passt de bal in één keer door. Kakun is nu in balbezit. Kakun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Zwierzchowski onderschept slim de pass. Zwierzchowski geeft een hoge lob. Ormaechea met een sublieme pass. Daar is Kakun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szczawnica - KLN Team 0:4

75e minuut.
Jarosiewicz onderschept slim de pass. Jarosiewicz passt de bal zonder na te denken. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun draait met de bal, schiet en ... Żeleński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Szczawnica - KLN Team 0:5

79e minuut.
Kakun is nu in balbezit. Kolęda is nu in balbezit. Kolęda geeft de bal voor. Soused geeft een hoge lob. Jarosiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Strama onderschept slim de pass. Ormaechea rent richting de bal. Ormaechea probeert naar een medespeler te passen. Kakun heeft problemen om de bal te vangen. Kakun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Soused speelt de bal door. Gołębiewski is nu in balbezit. Gołębiewski met een sublieme pass. Daar is Kakun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Szczawnica 85%, KLN Team 15%.
F.C. Szczawnica - KLN Team 0:5