Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gniewianie Manchester utd
Attack Tactiek 433
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


7e minuut.
Kieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek met een sublieme pass. Dzienisz is nu in balbezit. Dzienisz speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Benedykciuk rent richting de bal. Benedykciuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Fafik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patera bereikt de bal nog maar net als eerste. Patera passt de bal zonder na te denken. Bobula is nu in balbezit. Bobula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gniewianie - Manchester utd 0:1

18e minuut.
Dzienisz passt de bal met de wreef. Matysiak speelt de bal door. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek schiet op doel. Szczypta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gniewianie - Manchester utd 1:1

21e minuut.
Piórko controleert de bal met de borst. Dzienisz is nu in balbezit. Piórko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piórko krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Piórko passt de bal in één keer door. Bobula rent richting de bal. Bobula passt de bal in één keer door. Pyś rent richting de bal. Pyś geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jaroń probeert naar een medespeler te passen. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Błażejewski begaat een overtreding. Błażejewski krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Dzienisz probeert naar een medespeler te passen. Benedykciuk is nu in balbezit. Benedykciuk passt de bal met de wreef. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gniewianie 57%, Manchester utd 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gniewianie - Manchester utd 1:1

49e minuut.
Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik speelt de bal door. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek schiet op doel. Szczypta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek onderschept slim de pass. Szumek passt de bal in één keer door. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk schiet op doel. Szczypta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Matysiak geeft een hoge lob. Kalicki met een sublieme pass. Szumek is nu in balbezit. Szumek schiet op doel. Szczypta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gniewianie 49%, Manchester utd 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gniewianie - Manchester utd 1:1