Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RAFAMET Kuźnia Raciborska Pionki
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Kiecal met een sublieme pass. Kieliński is nu in balbezit. Kieliński geeft een hoge lob. Klama rent richting de bal. Klama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Wódkiewicz de bal. Wódkiewicz geeft een hoge lob. Brzeski heeft problemen om de bal te vangen. Klama is nu in balbezit. Klama schiet op doel. Popieliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Skup geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klepacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klama bereikt de bal nog maar net als eerste. Klama geeft een hoge lob. Popieliński bokst de bal weg. Kłonowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RAFAMET Kuźnia Raciborska - Pionki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAFAMET Kuźnia Raciborska 45%, Pionki 55%.
RAFAMET Kuźnia Raciborska - Pionki 0:1

46e minuut.
Marydziński passt de bal met de wreef. Witucki is nu in balbezit. Ciświcki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciświcki krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochowski onderschept slim de pass. Kochowski passt de bal zonder na te denken. Kłonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłonowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAFAMET Kuźnia Raciborska - Pionki 0:2

69e minuut.
Brzeski rent richting de bal. Meczecki onderschept slim de pass. Meczecki speelt de bal door. Goluska is nu in balbezit. Goluska haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Wódkiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kiecal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klama rent richting de bal. Klama geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAFAMET Kuźnia Raciborska 53%, Pionki 47%.
RAFAMET Kuźnia Raciborska - Pionki 0:2