Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NaprzdBetlejem RAFAMET Kuźnia Raciborska
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Skup geeft een lange en hoge pass. Bednorz is nu in balbezit. Witucki begaat een overtreding. Bednorz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bednorz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcikowski is nu in balbezit. Barcikowski schiet op doel. Bałaban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trąbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaprzdBetlejem - RAFAMET Kuźnia Raciborska 0:1

16e minuut.
Iwanek is nu in balbezit. Iwanek geeft een lange en hoge pass. Daar is Wódkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Popieliński trapt de bal weg van het doel. Piecha kopt de bal weg. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaprzdBetlejem 33%, RAFAMET Kuźnia Raciborska 67%.
NaprzdBetlejem - RAFAMET Kuźnia Raciborska 0:1

71e minuut.
Iwanek is nu in balbezit. Barcikowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iwanek. Iwanek krijgt een gele kaart. Barcikowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Barcikowski kan niet meer verder spelen. Marydziński komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bałaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałaban geeft de bal voor. Kościelniak rent richting de bal. Mokrzycki onderschept slim de pass. Mokrzycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Brygoła geeft een lange en hoge pass. Daar is Kościelniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NaprzdBetlejem - RAFAMET Kuźnia Raciborska 1:1

81e minuut.
Skowroński geeft een lange en hoge pass. Matuszek is nu in balbezit. Matuszek met een sublieme pass. Sieńko heeft problemen om de bal te vangen. Sieńko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Maszczyk is nu in balbezit. Iwanek onderschept slim de pass. Iwanek passt de bal zonder na te denken. Matuszek rent richting de bal. Matuszek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Popieliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sieńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieńko haalt uit met een fantastische trap. Popieliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NaprzdBetlejem - RAFAMET Kuźnia Raciborska 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaprzdBetlejem 54%, RAFAMET Kuźnia Raciborska 46%.
NaprzdBetlejem - RAFAMET Kuźnia Raciborska 2:1