Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLN Team Manchester utd
We Will See Tactiek 433
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
24 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.3 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Błażejewski geeft de bal voor. Inworp. Zwierzchowski met de inworp. Golec rent richting de bal. Golec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ormaechea rent richting de bal. Ormaechea passt de bal in één keer door. Gołębiewski met een sublieme pass. Kakun rent richting de bal. Kakun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gołębiewski geeft de bal voor. Daar is Randall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randall passt de bal in één keer door. Kakun heeft problemen om de bal te vangen. Kakun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kakun passt de bal in één keer door. Gołębiewski rent richting de bal. Gołębiewski passt de bal in één keer door. Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. Golec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gołębiewski is nu in balbezit. Gołębiewski probeert naar een medespeler te passen. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun draait met de bal, schiet en ... Bestry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gołębiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołębiewski passt de bal in één keer door. Golec is nu in balbezit. Golec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Szczypta met een harde bal richting middenveld. Ormaechea kopt de bal weg. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Piórko probeert naar een medespeler te passen. Gołębiewski speelt de bal door. Bestry rent richting de bal. Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. Golec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Matysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysik speelt de bal door. Zwierzchowski rent richting de bal. Miszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Miszczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bestry geeft de bal voor. Buitenspel voor Bobula. Goede buitenspelval van de verdediging. Ormaechea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Soused kopt de bal weg. Ormaechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormaechea passt de bal in één keer door. Kakun is nu in balbezit. Kakun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLN Team 30%, Manchester utd 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KLN Team - Manchester utd 0:0

58e minuut.
Gołębiewski passt de bal met de wreef. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun probeert naar een medespeler te passen. Golec is nu in balbezit. Golec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Golec rent richting de bal. Gołębiewski is nu in balbezit. Golec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Manchester utd 1:0

62e minuut.
Gołębiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski speelt de bal door. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun haalt uit met een fantastische trap. Szczypta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Manchester utd 2:0

73e minuut.
Pyś met een sublieme pass. Strama is nu in balbezit. Strama geeft de bal voor. Kakun rent richting de bal. Kakun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tekiela probeert naar een medespeler te passen. Ormaechea rent richting de bal. Ormaechea passt de bal in één keer door. Kakun rent richting de bal. Kakun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Manchester utd 3:0

88e minuut.
Soused geeft een lange en hoge pass. Kakun is nu in balbezit. Kakun speelt de bal door. Klungelig pakt Golec de bal. Golec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Szczypta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Gołębiewski onderschept slim de pass. Kakun speelt de bal door. Golec is nu in balbezit. Golec haalt uit met een fantastische trap. Szczypta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Manchester utd 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLN Team 40%, Manchester utd 60%.
KLN Team - Manchester utd 4:0