Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS ŁÓDŹ Manchester utd
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen hopeless
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Bielas onderschept slim de pass. Bielas speelt de bal door. Brysiak rent richting de bal. Nałęcz is nu in balbezit. Nałęcz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fenkanin kopt de bal weg. Klungelig pakt Błażejewski de bal. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak draait met de bal, schiet en ... Szczypta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nałęcz rent richting de bal. Piórko rent richting de bal. Piórko probeert naar een medespeler te passen. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Matysik kopt de bal weg. Zielaskiewicz is nu in balbezit. Patera verovert de bal door een tackle van achteren. Patera kan de bal niet met de borst controleren. Patera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS ŁÓDŹ - Manchester utd 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS ŁÓDŹ 49%, Manchester utd 51%.
ŁKS ŁÓDŹ - Manchester utd 0:1

49e minuut.
Zielaskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielaskiewicz geeft een hoge lob. Nałęcz rent richting de bal. Nałęcz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bestry de bal onder controle te krijgen. Paal!

54e minuut.
Patera verovert de bal door een tackle van achteren. Patera passt de bal zonder na te denken. Bobula bereikt de bal nog maar net als eerste. Patera bereikt de bal nog maar net als eerste. Patera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Patera bereikt de bal nog maar net als eerste. Patera geeft een lange en hoge pass. Pałubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobula verovert de bal door een tackle van achteren. Bobula schiet op doel. Ostoja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Zielaskiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Rembrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembrak geeft de bal voor. Bielas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielas probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Rembrak passt de bal zonder na te denken. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pyś krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS ŁÓDŹ 40%, Manchester utd 60%.
ŁKS ŁÓDŹ - Manchester utd 0:1