Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kasztan FC Bobry
5-3-2 Tactiek safe
66% Balbezit 34%
28% Spel op eigen helft 72%
61 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 3
45.8 gemiddelde waardering 40
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zwak
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Nantes probeert naar een medespeler te passen. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Topalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topalov schiet op doel. Čeleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Daar is Merjanovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merjanovič met een sublieme pass. Topalov heeft problemen om de bal te vangen. Topalov draait met de bal, schiet en ... Čeleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 1:0

8e minuut.
Tenhaaf verovert de bal door een tackle van achteren. Tenhaaf passt de bal met de wreef. Giuria is nu in balbezit. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nantes is nu in balbezit. Nantes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pipablaquigrafo rent richting de bal. Pipablaquigrafo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Menegakis met de inworp. Klungelig pakt Höttecke de bal. Nantes is nu in balbezit. Daar is Nantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nantes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Topalov rent richting de bal. Topalov draait met de bal, schiet en ... Čeleda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Höttecke de bal. Höttecke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 2:0

13e minuut.
Topalov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dedu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Höttecke probeert naar een medespeler te passen. Menegakis rent richting de bal. Menegakis haalt uit met een fantastische trap. Čeleda bokst de bal weg. Topalov rent richting de bal. Topalov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 3:0

14e minuut.
Daar is Dedu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topalov is nu in balbezit. Topalov passt de bal met de wreef. Nantes rent richting de bal. Nantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 4:0

17e minuut.
Menegakis rent richting de bal. Menegakis passt de bal in één keer door. Topalov rent richting de bal. Topalov haalt uit met een fantastische trap. Čeleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 5:0

20e minuut.
Höttecke speelt de bal door. Nantes rent richting de bal. Klungelig pakt Nantes de bal. Nantes haalt uit met een fantastische trap. Čeleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Pipablaquigrafo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pipablaquigrafo met een sublieme pass. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Topalov heeft problemen om de bal te vangen. Pipablaquigrafo is nu in balbezit. Pipablaquigrafo speelt de bal door. Klungelig pakt Nantes de bal. Nantes draait met de bal, schiet en ... Čeleda bokst de bal weg.

24e minuut.
Rajz met een sublieme pass. Gradowski is nu in balbezit. Pipablaquigrafo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pipablaquigrafo krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Čeleda met een sublieme pass. Mallek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallek speelt de bal door. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov draait met de bal, schiet en ... Čeleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Höttecke rent richting de bal. Höttecke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 6:0

31e minuut.
Menegakis passt de bal met de wreef. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipablaquigrafo speelt de bal door. Daar is Nantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nantes haalt uit met een fantastische trap. Čeleda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Höttecke rent richting de bal. Höttecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 7:0

34e minuut.
Papanastasiou speelt de bal door. Hiidlane met een sublieme pass. Topalov heeft problemen om de bal te vangen. Topalov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Höttecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 8:0

35e minuut.
Tenhaaf probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koclęga de bal. Nantes onderschept slim de pass. Nantes draait met de bal, schiet en ... Čeleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mallek probeert naar een medespeler te passen. Buitenspel voor Pipablaquigrafo. Goede buitenspelval van de verdediging. Čeleda neemt vlug de vrije trap. Menegakis rent richting de bal. Menegakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 9:0

41e minuut.
Höttecke kopt de bal weg. Topalov rent richting de bal. Topalov schiet op doel. Nantes controleert de bal met de borst. Nantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 10:0

44e minuut.
Höttecke speelt de bal door. Mallek speelt de bal door. Topalov rent richting de bal. Topalov heeft problemen om de bal te vangen. Topalov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nantes is nu in balbezit. Nantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasztan 28%, FC Bobry 72%.
FC Kasztan - FC Bobry 11:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menegakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Hiidlane onderschept slim de pass. Hiidlane geeft de bal voor. Nantes heeft problemen om de bal te vangen. Nantes schiet op doel. Čeleda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menegakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Nantes de bal. Höttecke rent richting de bal. Höttecke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Menegakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Menegakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 12:0

53e minuut.
Papanastasiou rent richting de bal. Merjanovič verovert de bal door een tackle van achteren. Merjanovič geeft de bal voor. Nantes is nu in balbezit. Nantes schiet op doel. Čeleda bokst de bal weg. Höttecke rent richting de bal. Höttecke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Schneider kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menegakis met de inworp. Nantes heeft problemen om de bal te vangen. Nantes schiet op doel. Čeleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Topalov rent richting de bal. Topalov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Čeleda bokst de bal weg. Höttecke rent richting de bal. Höttecke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 13:0

56e minuut.
Inworp. Menegakis met een snelle inworp. Nantes heeft problemen om de bal te vangen. Nantes haalt uit met een fantastische trap. Čeleda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 14:0

58e minuut.
Giuria met de inworp. Topalov is nu in balbezit. Topalov probeert naar een medespeler te passen. Höttecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Höttecke draait met de bal, schiet en ... Čeleda bokst de bal weg. Nantes rent richting de bal. Nantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 15:0

61e minuut.
Nantes met een sublieme pass. Pipablaquigrafo rent richting de bal. Pipablaquigrafo passt de bal zonder na te denken. Menegakis is nu in balbezit. Menegakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nantes rent richting de bal. Mallek probeert naar een medespeler te passen. Topalov rent richting de bal. Topalov draait met de bal, schiet en ... Čeleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Coman probeert naar een medespeler te passen. Mallek speelt de bal door. Coman probeert naar een medespeler te passen. Nantes rent richting de bal. Nantes draait met de bal, schiet en ... Čeleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Menegakis neemt de hoekschop. Nantes is nu in balbezit. Nantes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mallek is nu in balbezit. Nantes is nu in balbezit. Mallek probeert naar een medespeler te passen. Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov haalt uit met een fantastische trap. Čeleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nantes rent richting de bal. Nantes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Menegakis met de inworp. Höttecke probeert naar een medespeler te passen. Nantes heeft problemen om de bal te vangen. Nantes draait met de bal, schiet en ... Čeleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 16:0

76e minuut.
Moyano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudyn heeft problemen om de bal te vangen. Gradowski geeft de bal voor. Nantes is nu in balbezit. Nantes haalt uit met een fantastische trap. Čeleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Topalov is nu in balbezit. Topalov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 17:0

79e minuut.
Menegakis met een snelle inworp. Nantes is nu in balbezit. Mallek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nantes rent richting de bal. Nantes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 18:0

81e minuut.
Daar is Rajz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga probeert naar een medespeler te passen. Nantes rent richting de bal. Nantes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nantes is nu in balbezit. Nantes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 19:0

83e minuut.
Menegakis rent richting de bal. Menegakis probeert naar een medespeler te passen. Pipablaquigrafo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Topalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topalov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dedu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pipablaquigrafo neemt vlug de vrije trap. Mallek is nu in balbezit. Mallek draait met de bal, schiet en ... Paal! Topalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topalov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Čeleda met een harde bal richting middenveld. Pipablaquigrafo heeft problemen om de bal te vangen. Pipablaquigrafo probeert naar een medespeler te passen. Nantes is nu in balbezit. Nantes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Höttecke rent richting de bal. Höttecke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pipablaquigrafo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Topalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topalov probeert naar een medespeler te passen. Nantes rent richting de bal. Nantes haalt uit met een fantastische trap. Čeleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Topalov is nu in balbezit. Topalov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kasztan - FC Bobry 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kasztan 29%, FC Bobry 71%.
FC Kasztan - FC Bobry 20:0