Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
świrusy GKS Hawks
2sx Tactiek 442
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.9 gemiddelde waardering 25.6
redelijk Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Kuna geeft de bal voor. Incerti bereikt de bal nog maar net als eerste. Czartoryski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Incerti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosal legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - GKS Hawks 1:0

9e minuut.
Overbeeke heeft problemen om de bal te vangen. Overbeeke geeft een hoge lob. Karejärvi kopt de bal weg. Daar is Rosal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Srebrny de bal. Karejärvi rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Overbeeke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karejärvi krijgt zijn hoofd ertegen. Kroplewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czartoryski heeft problemen om de bal te vangen. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - GKS Hawks 2:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuna met een snelle inworp. Karejärvi is nu in balbezit. Karejärvi geeft de bal voor. Rosal maakt een snoekduik en kopt de bal. Kroplewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - GKS Hawks 3:0

17e minuut.
Sosna is nu in balbezit. Sosna passt de bal met de wreef. Daar is Cieślewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karejärvi rent richting de bal. Karejärvi schiet op doel. Kroplewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - GKS Hawks 4:0

20e minuut.
Prędota verovert de bal door een tackle van achteren. Prędota passt de bal zonder na te denken. Rosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Karejärvi rent richting de bal. Karejärvi schiet op doel. Kroplewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Malicki probeert naar een medespeler te passen. Kuna is nu in balbezit. Kuna passt de bal zonder na te denken. Karejärvi is nu in balbezit. Karejärvi haalt uit met een fantastische trap. Kroplewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosal springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - GKS Hawks 5:0

35e minuut.
Głogowski kopt de bal weg. Cieślewicz kan de bal niet met de borst controleren. Cieślewicz met een sublieme pass. Głogowski is nu in balbezit. Głogowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: świrusy 38%, GKS Hawks 62%.
świrusy - GKS Hawks 5:0

49e minuut.
Prędota onderschept slim de pass. Prędota speelt de bal door. Rosal rent richting de bal. Karejärvi is nu in balbezit. Karejärvi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Overbeeke is nu in balbezit. Overbeeke geeft een lange en hoge pass. Głogowski probeert de bal aan de voet te houden. Karejärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karejärvi haalt uit met een fantastische trap. Kroplewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosal rent richting de bal. Rosal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - GKS Hawks 6:0

68e minuut.
Prędota geeft een hoge lob. Pielorz rent richting de bal. Rosal onderschept slim de pass. Rosal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - GKS Hawks 7:0

81e minuut.
Salata bereikt de bal nog maar net als eerste. Salata probeert naar een medespeler te passen. Prędota is nu in balbezit. Prędota draait met de bal, schiet en ... Kroplewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - GKS Hawks 8:0

83e minuut.
Czopik passt de bal in één keer door. Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota speelt de bal door. Daar is Incerti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Incerti draait met de bal, schiet en ... Kroplewski bokst de bal weg. Klungelig pakt Czartoryski de bal. Pielorz geeft een hoge lob. Salata rent richting de bal. Salata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: świrusy 30%, GKS Hawks 70%.
świrusy - GKS Hawks 8:0