Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
orzeł lubawka GKS Gzin
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Podgórniak heeft problemen om de bal te vangen. Eron bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grzebinoga de bal. Grzebinoga schiet op doel. Gombrowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Darda is nu in balbezit. Laps onderschept slim de pass. Laps probeert naar een medespeler te passen. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Grzebinoga heeft problemen om de bal te vangen. Rózga onderschept slim de pass. Eron onderschept slim de pass. Klungelig pakt Eron de bal. Eron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zielaskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielaskiewicz geeft een hoge lob. Skrzypek is nu in balbezit. Foszt verovert de bal door een tackle van achteren. Foszt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Foszt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Radzimski komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Eron rent richting de bal. Podgórniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Eron verovert de bal door een tackle van achteren. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga schiet op doel. Gombrowicz bokst de bal weg. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
orzeł lubawka - GKS Gzin 0:1

30e minuut.
Podgórniak probeert naar een medespeler te passen. Pabina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leśniarek. Leśniarek krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Wijas rent richting de bal. Eron verovert de bal door een tackle van achteren. Eron passt de bal zonder na te denken. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Eron onderschept slim de pass. Eron probeert naar een medespeler te passen. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap. Gombrowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orzeł lubawka - GKS Gzin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orzeł lubawka 72%, GKS Gzin 28%.
orzeł lubawka - GKS Gzin 0:2

64e minuut.
Darda passt de bal zonder na te denken. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek met een sublieme pass. Gebel rent richting de bal. Gebel draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Eron met een sublieme pass. Grzebinoga rent richting de bal. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga onderschept slim de pass. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orzeł lubawka - GKS Gzin 0:3

81e minuut.
Laps passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Eron de bal. Eron passt de bal zonder na te denken. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga schiet op doel. Gombrowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ambrozik is nu in balbezit. Eron onderschept slim de pass. Eron passt de bal zonder na te denken. Grzebinoga is nu in balbezit. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orzeł lubawka 41%, GKS Gzin 59%.
orzeł lubawka - GKS Gzin 0:3