Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Hawks FC rkradomskos
541 Tactiek Lelek-pantofelek
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
25 gemiddelde waardering 39.6
average Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


11e minuut.
Dyluś passt de bal in één keer door. Daniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniec passt de bal met de wreef. Errendal is nu in balbezit. Errendal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Szczodrowski is nu in balbezit. Bania verovert de bal door een tackle van achteren. Bania passt de bal in één keer door. Cavallotti rent richting de bal. Cavallotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daniec passt de bal zonder na te denken. Errendal bereikt de bal nog maar net als eerste. Errendal met een sublieme pass. Cavallotti rent richting de bal. Cavallotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Hawks - FC rkradomskos 0:1

21e minuut.
Daar is Dyluś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyluś met een sublieme pass. Klungelig pakt Cavallotti de bal. Cavallotti passt de bal in één keer door. Errendal is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Errendal heeft problemen om de bal te vangen. Dyluś rent richting de bal. Dyluś passt de bal met de wreef. Errendal is nu in balbezit. Errendal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Krzywy geeft de bal voor. Klungelig pakt Czartoryski de bal. Dyluś probeert naar een medespeler te passen. Cavallotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Hawks - FC rkradomskos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Hawks 77%, FC rkradomskos 23%.
GKS Hawks - FC rkradomskos 0:2

53e minuut.
Bania kopt de bal weg. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś geeft een hoge lob. Cavallotti rent richting de bal. Cavallotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Hawks - FC rkradomskos 0:3

55e minuut.
Krzywy verovert de bal door een tackle van achteren. Krzywy met een sublieme pass. Vyomesh speelt de bal door. Sosna is nu in balbezit. Sosna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Szczodrowski de bal. Daniec is nu in balbezit. Daniec geeft de bal voor. Errendal is nu in balbezit. Errendal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cavallotti rent richting de bal. Dyluś rent richting de bal. Dyluś passt de bal met de wreef. Errendal bereikt de bal nog maar net als eerste. Errendal schiet op doel. Kroplewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Pielorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Dyluś speelt de bal door. Errendal rent richting de bal. Errendal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kroplewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Pielorz heeft problemen om de bal te vangen. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś probeert naar een medespeler te passen. Errendal is nu in balbezit. Errendal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Hawks - FC rkradomskos 0:4

84e minuut.
Grugiel rent richting de bal. Grugiel passt de bal in één keer door. Errendal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś rent richting de bal. Dyluś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzywy met een snelle inworp. Cavallotti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Hawks 74%, FC rkradomskos 26%.
GKS Hawks - FC rkradomskos 0:4