Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pędzące Orki Kiełczowska Agencja Kosmiczna
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Węgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciński is nu in balbezit. Bereza verovert de bal door een tackle van achteren. Węgierski is nu in balbezit. Węgierski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pezda onderschept slim de pass. Pezda speelt de bal door. Hebda is nu in balbezit. Kocięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocięba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Królik rent richting de bal. Królik met een sublieme pass. Hebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebda geeft een lange en hoge pass. Kocięba bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rydlewski speelt de bal door. Inworp. Królik met de inworp. Hebda heeft problemen om de bal te vangen. Hebda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pezda heeft problemen om de bal te vangen. Bereza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda speelt de bal door. Barbarski rent richting de bal. Barbarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Barbarski passt de bal in één keer door. Kotla is nu in balbezit. Kotla geeft een hoge lob. Kocięba rent richting de bal. Kocięba haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędzące Orki 56%, Kiełczowska Agencja Kosmiczna 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pędzące Orki - Kiełczowska Agencja Kosmiczna 0:0

47e minuut.
Warszycki rent richting de bal. Warszycki geeft een lange en hoge pass. Kotla kopt de bal weg. Bożek is nu in balbezit. Bożek draait met de bal, schiet en ... Buciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pędzące Orki - Kiełczowska Agencja Kosmiczna 1:0

60e minuut.
Hebda rent richting de bal. Hebda geeft een lange en hoge pass. Kapaon rent richting de bal. Kocięba onderschept slim de pass. Kocięba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Molski rent richting de bal. Molski geeft een lange en hoge pass. Daar is Gzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocięba verovert de bal door een tackle van achteren. Kocięba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pędzące Orki - Kiełczowska Agencja Kosmiczna 1:1

74e minuut.
Wieża onderschept slim de pass. Wieża speelt de bal door. Halasz heeft problemen om de bal te vangen. Węgierski is nu in balbezit. Węgierski haalt uit met een fantastische trap. Buciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Anuszewski trapt de bal weg van het doel. Barbarski kopt de bal weg. Klungelig pakt Węgierski de bal. Bereza rent richting de bal. Bereza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pędzące Orki 46%, Kiełczowska Agencja Kosmiczna 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pędzące Orki - Kiełczowska Agencja Kosmiczna 1:1