Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSC Orki GKS Hawks
Normal Tactiek 532
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 25.7
slecht Schieten matig
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Sosna onderschept slim de pass. Morda is nu in balbezit. Szczodrowski onderschept slim de pass. Szczodrowski schiet op doel. Orczykowski probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Kręcioł speelt de bal door. Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa passt de bal in één keer door. Abakanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abakanowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Abakanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abakanowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Malicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sosna speelt de bal door. Szczodrowski rent richting de bal. Głogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głogowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Orki - GKS Hawks 0:1

36e minuut.
Głogowski speelt de bal door. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna speelt de bal door. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... Treder bokst de bal weg.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cieślewicz zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Wójcicki de bal. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Orki 59%, GKS Hawks 41%.
RSC Orki - GKS Hawks 0:1

47e minuut.
Bartnik geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kufa de bal onder controle te krijgen. Abakanowicz is nu in balbezit. Abakanowicz schiet op doel. Kroplewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Abakanowicz probeert naar een medespeler te passen. Maculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignaczak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ignaczak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ignaczak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

56e minuut.
Bartnik geeft de bal voor. Maculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz speelt de bal door. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Treder trapt de bal weg. Głogowski probeert de bal met de borst te controleren. Głogowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Orki - GKS Hawks 0:2

59e minuut.
Kręcioł rent richting de bal. Sosna is nu in balbezit. Sosna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szczodrowski de bal. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Bartnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski is nu in balbezit. Szczodrowski onderschept slim de pass. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Orki - GKS Hawks 0:3

84e minuut.
Wójcicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Głogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna rent richting de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bartnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz onderschept slim de pass. Maculewicz probeert naar een medespeler te passen. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Orki 50%, GKS Hawks 50%.
RSC Orki - GKS Hawks 0:3