Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC rkradomskos Pędzące Orki
Lelek-pantofelek Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 15.5
goed Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Cavallotti rent richting de bal. Bożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallotti verovert de bal door een tackle van achteren. Cavallotti haalt uit met een fantastische trap. Warszycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Krzywy met de inworp. Dyluś rent richting de bal. Dyluś met een sublieme pass. Cavallotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallotti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Warszycki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzywy met de inworp. Dyluś rent richting de bal. Dyluś geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Warszycki heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daniec is nu in balbezit. Daniec speelt de bal door. Dyluś probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cavallotti de bal. Cavallotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rydlewski rent richting de bal. Cavallotti verovert de bal door een tackle van achteren. Cavallotti geeft een lange en hoge pass. Errendal maakt een snoekduik en kopt de bal. Anuszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC rkradomskos - Pędzące Orki 1:0

22e minuut.
Cavallotti verovert de bal door een tackle van achteren. Krzywy probeert naar een medespeler te passen. Dyluś probeert naar een medespeler te passen. Errendal rent richting de bal. Errendal draait met de bal, schiet en ... Anuszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bożek rent richting de bal. Dyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Dyluś met een sublieme pass. Klungelig pakt Cavallotti de bal. Cavallotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Warszycki met een harde bal richting middenveld. Bereza probeert de bal met de borst te controleren. Daniec speelt de bal door. Errendal bereikt de bal nog maar net als eerste. Errendal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bożek rent richting de bal. Daniec onderschept slim de pass. Daniec geeft een lange en hoge pass. Errendal rent richting de bal. Errendal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC rkradomskos - Pędzące Orki 2:0

30e minuut.
Bożek rent richting de bal. Dyluś onderschept slim de pass. Dyluś probeert naar een medespeler te passen. Errendal rent richting de bal. Errendal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Bożek de bal onder controle te krijgen. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś geeft een lange en hoge pass. Cavallotti is nu in balbezit. Cavallotti schiet op doel. Anuszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Rydlewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzywy met een snelle inworp. Daar is Dyluś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyluś geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cavallotti passt de bal zonder na te denken. Kapaon rent richting de bal. Errendal verovert de bal door een tackle van achteren. Errendal schiet op doel. Anuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC rkradomskos - Pędzące Orki 3:0

43e minuut.
Daniec speelt de bal door. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś passt de bal met de wreef. Errendal rent richting de bal. Errendal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC rkradomskos - Pędzące Orki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC rkradomskos 19%, Pędzące Orki 81%.
FC rkradomskos - Pędzące Orki 4:0

49e minuut.
Dyluś met een sublieme pass. Daar is Errendal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyluś rent richting de bal. Dyluś draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bożek de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Wieża geeft een lange en hoge pass. Bania bereikt de bal nog maar net als eerste. Bania passt de bal met de wreef. Krzywy rent richting de bal. Krzywy geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Krzywy speelt de bal door. Cavallotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś rent richting de bal. Dyluś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Jaliniauskas de bal. Jaliniauskas passt de bal zonder na te denken. Dyluś is nu in balbezit. Cavallotti rent richting de bal. Cavallotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anuszewski probeert naar een medespeler te passen. Krzywy kopt de bal weg. Dyluś is nu in balbezit. Daar is Errendal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Errendal schiet op doel. Anuszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Errendal geeft een lange en hoge pass. Daar is Gzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś geeft een hoge lob. Daar is Warszycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC rkradomskos - Pędzące Orki 5:0

74e minuut.
Rydlewski heeft problemen om de bal te vangen. Rydlewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Daniec de bal onder controle te krijgen. Errendal rent richting de bal. Errendal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Krzywy rent richting de bal. Krzywy passt de bal met de wreef. Dyluś probeert naar een medespeler te passen. Cavallotti is nu in balbezit. Cavallotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC rkradomskos - Pędzące Orki 6:0

82e minuut.
Bożek is nu in balbezit. Bożek passt de bal met de wreef. Kapaon rent richting de bal. Errendal verovert de bal door een tackle van achteren. Errendal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Jaliniauskas de bal. Jaliniauskas probeert naar een medespeler te passen. Dyluś met een sublieme pass. Cavallotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallotti passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
FC rkradomskos - Pędzące Orki 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC rkradomskos 27%, Pędzące Orki 73%.
FC rkradomskos - Pędzące Orki 7:0