Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Sarkofagi orzeł lubawka
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Ambrozik probeert naar een medespeler te passen. Podgórniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórniak passt de bal in één keer door. Daar is Gebel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gebel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bankowicz zal de hoekschop nemen. Babiak is nu in balbezit. Babiak draait met de bal, schiet en ... Jedliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zacharski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Sarkofagi - orzeł lubawka 1:0

24e minuut.
Brzęczek heeft problemen om de bal te vangen. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga is nu in balbezit. Jedliński onderschept slim de pass. Jedliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gombrowicz trapt de bal weg van het doel. Darda bereikt de bal nog maar net als eerste. Darda probeert naar een medespeler te passen. Gebel probeert de bal met de borst te controleren. Gebel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Ambrozik met een sublieme pass. Darda rent richting de bal. Darda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gebel de bal. Gebel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Ambrozik rent richting de bal. Brzęczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczek probeert naar een medespeler te passen. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Sarkofagi - orzeł lubawka 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Sarkofagi 54%, orzeł lubawka 46%.
KKS Sarkofagi - orzeł lubawka 2:0

54e minuut.
Daar is Morda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morda geeft een lange en hoge pass. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek draait met de bal, schiet en ... Blacharz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Sarkofagi - orzeł lubawka 2:1

63e minuut.
Starzewski rent richting de bal. Starzewski geeft de bal voor. Inworp. Morda met de inworp. Darda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Chełmiński rent richting de bal. Darda is nu in balbezit. Darda probeert naar een medespeler te passen. Gebel is nu in balbezit. Gebel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Podgórniak kopt de bal weg. Wąpierz met een sublieme pass. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński onderschept slim de pass. Jedliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Sarkofagi - orzeł lubawka 3:1

69e minuut.
Kopczyk is nu in balbezit. Darda bereikt de bal nog maar net als eerste. Darda passt de bal in één keer door. Gebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebel haalt uit met een fantastische trap. Blacharz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Brzęczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas onderschept slim de pass. Wijas geeft een lange en hoge pass. Gebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebel draait met de bal, schiet en ... Blacharz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Sarkofagi - orzeł lubawka 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Sarkofagi 58%, orzeł lubawka 42%.
KKS Sarkofagi - orzeł lubawka 3:2