Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0035
  • Stadion: Bryza Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2691
Bryza TS ABG WISŁA KRAKÓW
Normal Tactiek 424
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 41.6
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Powiecko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miciun is nu in balbezit. Miciun probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Nyc bokst de bal weg. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski passt de bal met de wreef. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Guignard onderschept slim de pass. Guignard passt de bal in één keer door. Miciun rent richting de bal. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miciun springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:1

11e minuut.
Fred passt de bal zonder na te denken. Kaesbauer rent richting de bal. Kaesbauer passt de bal met de wreef. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Domuś rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kaesbauer is nu in balbezit. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. Tomala probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:2

19e minuut.
Dusart onderschept slim de pass. Dusart geeft een lange en hoge pass. Niedźwiedzki heeft problemen om de bal te vangen. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu schiet op doel. Nyc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Rochowiak speelt de bal door. Chinţoiu rent richting de bal. Domuś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chinţoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kovačević neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Miciun heeft problemen om de bal te vangen. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun onderschept slim de pass. Miciun schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:3

27e minuut.
Kaesbauer is nu in balbezit. Kaesbauer probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. Nyc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:4

30e minuut.
Guignard verovert de bal door een tackle van achteren. Guignard probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun rent richting de bal. Miciun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:5

31e minuut.
Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun is nu in balbezit. Domuś is nu in balbezit. Miciun onderschept slim de pass. Miciun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Żołopa probeert naar een medespeler te passen. Dusart met een sublieme pass. Daar is Wąsowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:6

44e minuut.
Miciun rent richting de bal. Chinţoiu rent richting de bal. Miciun is nu in balbezit. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Chinţoiu de bal. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. Tomala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kovačević neemt de hoekschop. Nyc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bryza 77%, TS ABG WISŁA KRAKÓW 23%.
Bryza - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:6

46e minuut.
Czafit komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Miciun onderschept slim de pass. Chinţoiu is nu in balbezit. Miciun is nu in balbezit. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:7

50e minuut.
Harkai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kovačević geeft een lange en hoge pass. Samulewski kopt de bal weg. Dusart met een sublieme pass. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:8

57e minuut.
Harkai speelt de bal door. Miciun is nu in balbezit. Miciun passt de bal zonder na te denken. Kovačević rent richting de bal. Kovačević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irrazabal komt het veld opgelopen. Brusasco komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Niedźwiedzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domuś rent richting de bal. Kovačević met een sublieme pass. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. Nyc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Samulewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaesbauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Brusasco probeert naar een medespeler te passen. Kaesbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaesbauer passt de bal in één keer door. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tomala geeft een hoge lob. Harkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkai passt de bal in één keer door. Kovačević rent richting de bal. Kovačević geeft een lange en hoge pass. Nyc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaesbauer neemt de hoekschop. Chinţoiu springt en kopt de bal. Nyc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:9

86e minuut.
Guignard geeft de bal voor. Chinţoiu kopt de bal weg. Miciun heeft problemen om de bal te vangen. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kovačević geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaesbauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaesbauer speelt de bal door. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Miciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciun passt de bal in één keer door. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Samulewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bryza 76%, TS ABG WISŁA KRAKÓW 24%.
Bryza - TS ABG WISŁA KRAKÓW 0:10