Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Skotnik siarka tanobrzeg
Moja Tactiek 532
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
27.6 gemiddelde waardering 47.7
zwak Schieten solide
waardeloos Passen solide
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Edipoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń onderschept slim de pass. Ledwoń geeft de bal voor. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Baceiredo geeft een hoge lob. Virágh bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh passt de bal in één keer door. Quiñónez is nu in balbezit. Quiñónez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Wanczyk probeert naar een medespeler te passen. Tywralski rent richting de bal. Tywralski met een sublieme pass. Virágh rent richting de bal. Virágh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kozajda geeft een hoge lob. Kajoš rent richting de bal. Kajoš geeft een lange en hoge pass. Virágh is nu in balbezit. Virágh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Quiñónez passt de bal zonder na te denken. Virágh rent richting de bal. Virágh passt de bal zonder na te denken. Quiñónez heeft problemen om de bal te vangen. Quiñónez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kajoš passt de bal zonder na te denken. Virágh rent richting de bal. Virágh passt de bal zonder na te denken. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Quiñónez kopt de bal weg. Virágh is nu in balbezit. Virágh met een sublieme pass. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez schiet op doel. Boruciak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Kajoš kopt de bal weg. Niittymaa is nu in balbezit. Niittymaa passt de bal zonder na te denken. Virágh rent richting de bal. Virágh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Virágh rent richting de bal. Quiñónez is nu in balbezit. Virágh rent richting de bal. Virágh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - siarka tanobrzeg 0:1

26e minuut.
Baceiredo speelt de bal door. Ledwoń geeft een hoge lob. Virágh kopt de bal weg. Daar is Quiñónez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiñónez schiet op doel. Boruciak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Radziejowski geeft een hoge lob. Inworp. Kajoš met de inworp. Niittymaa geeft de bal voor. Quiñónez krijgt zijn hoofd ertegen. Boruciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kozajda heeft problemen om de bal te vangen. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tywralski geeft de bal voor. Quiñónez kopt de bal weg. Virágh is nu in balbezit. Virágh schiet op doel. Boruciak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - siarka tanobrzeg 0:2

37e minuut.
Niittymaa speelt de bal door. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez geeft een lange en hoge pass. Virágh bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Skotnik 67%, siarka tanobrzeg 33%.
Inter Skotnik - siarka tanobrzeg 0:2

46e minuut.
Matuszek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Matuszek is nu in balbezit. Niittymaa verovert de bal door een tackle van achteren. Niittymaa passt de bal met de wreef. Virágh bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - siarka tanobrzeg 0:3

47e minuut.
Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikulec met een sublieme pass. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh rent richting de bal. Virágh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Inworp. Szuba komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Niittymaa met een sublieme pass. De Agostini is nu in balbezit. De Agostini geeft de bal voor. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Virágh is nu in balbezit. Virágh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Niittymaa kopt de bal weg. Quiñónez met een sublieme pass. Virágh is nu in balbezit. Virágh haalt uit met een fantastische trap. Boruciak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - siarka tanobrzeg 0:4

58e minuut.
Virágh verovert de bal door een tackle van achteren. Quiñónez rent richting de bal. Pikulec begaat een overtreding. Pikulec krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Kajoš kan de bal niet met de borst controleren. Niittymaa rent richting de bal. Niittymaa geeft de bal voor. Quiñónez maakt een snoekduik en kopt de bal. Boruciak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chodynicki komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Stokłosa controleert de bal met de borst. Virágh bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Quiñónez de bal. Quiñónez draait met de bal, schiet en ... Boruciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Boruciak speelt de bal door. Kajoš kopt de bal weg. Yasin is nu in balbezit. Virágh onderschept slim de pass. Virágh passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Radziejowski geeft de bal voor. Inworp. Kajoš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Niittymaa de bal. Niittymaa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Niittymaa passt de bal zonder na te denken. Virágh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap. Boruciak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - siarka tanobrzeg 0:5

79e minuut.
Kajoš geeft een lange en hoge pass. Virágh kopt de bal weg. Kozajda is nu in balbezit. Quiñónez verovert de bal door een tackle van achteren. Quiñónez draait met de bal, schiet en ... Boruciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Kajoš geeft een hoge lob. De Agostini kopt de bal weg. Virágh bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - siarka tanobrzeg 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Skotnik 82%, siarka tanobrzeg 18%.
Inter Skotnik - siarka tanobrzeg 0:6