Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:51
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0035
  • Stadion: Bryza Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2573
Bryza siarka tanobrzeg
Normal Tactiek 532
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 38.6
zwak Schieten solide
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski passt de bal met de wreef. Niedźwiedzki speelt de bal door. Virágh heeft problemen om de bal te vangen. Virágh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - siarka tanobrzeg 0:1

6e minuut.
Samulewski rent richting de bal. Samulewski geeft een hoge lob. Ledwoń is nu in balbezit. Ledwoń geeft een lange en hoge pass. Virágh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Virágh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala is nu in balbezit. Virágh onderschept slim de pass. Petruolo rent richting de bal. Petruolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - siarka tanobrzeg 0:2

16e minuut.
Niittymaa heeft problemen om de bal te vangen. Niittymaa geeft een hoge lob. Petruolo kopt de bal weg. Virágh bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Petruolo de bal. Petruolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ledwoń geeft een lange en hoge pass. Tomala heeft problemen om de bal te vangen. Petruolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruolo haalt uit met een fantastische trap. Nyc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - siarka tanobrzeg 0:3

22e minuut.
Petruolo controleert de bal met de borst. Samulewski is nu in balbezit. Virágh onderschept slim de pass. Virágh haalt uit met een fantastische trap. Nyc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - siarka tanobrzeg 0:4

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nyc met een harde bal richting middenveld. Ledwoń kopt de bal weg. Virágh rent richting de bal. Virágh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - siarka tanobrzeg 0:5

24e minuut.
Daar is Wąsowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virágh rent richting de bal. Virágh passt de bal met de wreef. Petruolo is nu in balbezit. Petruolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ledwoń passt de bal met de wreef. Virágh is nu in balbezit. Virágh passt de bal in één keer door. Petruolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruolo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittymaa verovert de bal door een tackle van achteren. Niittymaa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Virágh de bal. Virágh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - siarka tanobrzeg 0:6

32e minuut.
Wąsowski rent richting de bal. Ledwoń verovert de bal door een tackle van achteren. Ledwoń probeert naar een medespeler te passen. Petruolo controleert de bal met de borst. Petruolo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Ledwoń verovert de bal door een tackle van achteren. Ledwoń geeft een lange en hoge pass. Petruolo kopt de bal weg. Virágh is nu in balbezit. Virágh schiet op doel. Nyc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bryza 82%, siarka tanobrzeg 18%.
Bryza - siarka tanobrzeg 0:6

46e minuut.
Niittymaa geeft een hoge lob. Virágh kopt de bal weg. Tomala is nu in balbezit. Petruolo verovert de bal door een tackle van achteren. Petruolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Ledwoń geeft een hoge lob. Samulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruolo verovert de bal door een tackle van achteren. Petruolo haalt uit met een fantastische trap. Nyc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - siarka tanobrzeg 0:7

51e minuut.
Ledwoń rent richting de bal. Ledwoń met een sublieme pass. Petruolo is nu in balbezit. Petruolo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Samulewski de bal onder controle te krijgen. Nyc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Powiecko kopt de bal weg. Niittymaa rent richting de bal. Szulgo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szulgo krijgt een gele kaart. Niittymaa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niittymaa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Petruolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virágh bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - siarka tanobrzeg 0:8

55e minuut.
Ledwoń rent richting de bal. Ledwoń passt de bal met de wreef. Virágh rent richting de bal. Virágh schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tomala de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - siarka tanobrzeg 0:9

56e minuut.
Powiecko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń onderschept slim de pass. Ledwoń geeft de bal voor. Petruolo is nu in balbezit. Petruolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ledwoń geeft een hoge lob. Virágh is nu in balbezit. Virágh haalt uit met een fantastische trap. Tomala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nyc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Samulewski geeft een hoge lob. Niittymaa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wawrzecki. Wawrzecki krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń verovert de bal door een tackle van achteren. Ledwoń met een sublieme pass. Virágh rent richting de bal. Virágh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - siarka tanobrzeg 0:10

64e minuut.
Kajoš met een sublieme pass. Virágh is nu in balbezit. Virágh passt de bal in één keer door. Petruolo rent richting de bal. Petruolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - siarka tanobrzeg 0:11

68e minuut.
Niittymaa passt de bal met de wreef. Petruolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh rent richting de bal. Virágh draait met de bal, schiet en ... Nyc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Szulgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kajoš rent richting de bal. Kajoš geeft een hoge lob. Petruolo probeert de bal met de borst te controleren. Petruolo haalt uit met een fantastische trap. Nyc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Domuś kopt de bal weg. Ledwoń heeft problemen om de bal te vangen. Ledwoń speelt de bal door. Klungelig pakt Virágh de bal. Virágh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Domuś is nu in balbezit. Ledwoń verovert de bal door een tackle van achteren. Ledwoń speelt de bal door. Petruolo rent richting de bal. Petruolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ledwoń is nu in balbezit. Ledwoń passt de bal met de wreef. Niittymaa rent richting de bal. Niittymaa geeft een hoge lob. Virágh springt en kopt de bal. Paal!

79e minuut.
Kajoš probeert de bal met de borst te controleren. Kajoš geeft een hoge lob. Niedźwiedzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Virágh rent richting de bal. Virágh haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bryza - siarka tanobrzeg 0:12

83e minuut.
Ledwoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Żołopa verovert de bal door een tackle van achteren. Ledwoń geeft de bal voor. Virágh rent richting de bal. Virágh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ledwoń heeft problemen om de bal te vangen. Domuś onderschept slim de pass. Domuś passt de bal met de wreef. Petruolo is nu in balbezit. Petruolo passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Popiołek met de inworp. Niittymaa kan de bal niet met de borst controleren. Niittymaa geeft een hoge lob. Petruolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruolo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samulewski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bryza 83%, siarka tanobrzeg 17%.
Bryza - siarka tanobrzeg 0:12