Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS ABG WISŁA KRAKÓW Inter Skotnik
451 Tactiek Moja
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 31.2
zeer goed Schieten matig
goed Passen zwak
matig Verdedigen matig


13e minuut.
Guignard kopt de bal weg. Dusart speelt de bal door. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Inter Skotnik 1:0

14e minuut.
Edipoğlu is nu in balbezit. Edipoğlu passt de bal met de wreef. Haffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Brusasco speelt de bal door. Kovačević is nu in balbezit. Kovačević passt de bal met de wreef. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Guignard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guignard geeft een hoge lob. Chodynicki is nu in balbezit. Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Kovačević is nu in balbezit. Kovačević geeft een hoge lob. Pikulec heeft problemen om de bal te vangen. Dusart rent richting de bal. Dusart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Brusasco rent richting de bal. Brusasco met een sublieme pass. Kovačević geeft een hoge lob. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. Ntalaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kovačević is nu in balbezit. Kovačević passt de bal in één keer door. Chinţoiu rent richting de bal. Daar is Chinţoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Guignard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guignard passt de bal met de wreef. Fred met een sublieme pass. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Ntalaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS ABG WISŁA KRAKÓW 31%, Inter Skotnik 69%.
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Inter Skotnik 1:0

46e minuut.
Matuszek komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delvas komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Delvas speelt de bal door. Dusart met een sublieme pass. Haffner rent richting de bal. Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Ntalaras probeert naar een medespeler te passen. Kaesbauer probeert de bal met de borst te controleren. Marian speelt de bal door. Matuszek rent richting de bal. Matuszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Iwanowski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Marian rent richting de bal. Kovačević onderschept slim de pass. Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kovačević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ferros komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Iwanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dusart bereikt de bal nog maar net als eerste. Edipoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Edipoğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Guignard onderschept slim de pass. Guignard probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu probeert de bal met de borst te controleren. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Ntalaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guignard neemt de hoekschop. Chodynicki heeft problemen om de bal te vangen. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Inter Skotnik 2:0

68e minuut.
Fred met een sublieme pass. Dusart probeert naar een medespeler te passen. Haffner is nu in balbezit. Chinţoiu onderschept slim de pass. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Inter Skotnik 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS ABG WISŁA KRAKÓW 42%, Inter Skotnik 58%.
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Inter Skotnik 3:0