Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wek Zbucz Szmacianka KP
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.6
matig Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Stojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kałuski raakt geblesseerd tijdens het duel. Jankowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosiecki rent richting de bal. Rosiecki draait met de bal, schiet en ... Misiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wek Zbucz - Szmacianka KP 1:0

7e minuut.
Śmietana geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Twarowski met de inworp. Kondrot rent richting de bal. Kondrot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rosiecki passt de bal in één keer door. Stojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojan geeft een lange en hoge pass. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kondrot probeert naar een medespeler te passen. Twarowski rent richting de bal. Śmietana rent richting de bal. Twarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twarowski geeft de bal voor. Czendej bokst de bal weg. Midzior rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Norek bereikt de bal nog maar net als eerste. Norek passt de bal in één keer door. Włostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Włostowski passt de bal zonder na te denken. Jankowski speelt de bal door. Misiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wek Zbucz 50%, Szmacianka KP 50%.
Wek Zbucz - Szmacianka KP 1:0

51e minuut.
Jankowski rent richting de bal. Jankowski passt de bal in één keer door. Rosiecki is nu in balbezit. Rosiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wek Zbucz - Szmacianka KP 2:0

67e minuut.
Smolarz is nu in balbezit. Smolarz geeft een hoge lob. Twarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Midzior is nu in balbezit. Midzior schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Rosiecki is nu in balbezit. Jadanowski is nu in balbezit. Jankowski is nu in balbezit. Jankowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wek Zbucz - Szmacianka KP 3:0

85e minuut.
Twarowski rent richting de bal. Twarowski geeft de bal voor. Echaust probeert de bal aan de voet te houden. Midzior is nu in balbezit. Midzior haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ekiert kopt de bal weg. Smolarz rent richting de bal. Smolarz passt de bal met de wreef. Midzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Midzior schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wek Zbucz 63%, Szmacianka KP 37%.
Wek Zbucz - Szmacianka KP 3:0