Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Testowe Janusze FC Prunia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Majsner probeert naar een medespeler te passen. Korzeniowski rent richting de bal. Herbski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herbski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Jasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński speelt de bal door. Maj is nu in balbezit. Herbski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbski passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Jagusztyn onderschept slim de pass. Nowomiejski is nu in balbezit. Gajdziński met een sublieme pass. Stenka is nu in balbezit. Stenka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Trzpień trapt de bal weg. Nowomiejski kopt de bal weg. Adamiak is nu in balbezit. Korzeniowski onderschept slim de pass. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testowe Janusze 46%, FC Prunia 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Testowe Janusze - FC Prunia 0:0

59e minuut.
Wodarz probeert naar een medespeler te passen. Jasiński rent richting de bal. Stenka onderschept slim de pass. Wodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodarz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Jasiński rent richting de bal. Wodarz rent richting de bal. Wodarz met een sublieme pass. Stenka is nu in balbezit. Stenka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testowe Janusze 41%, FC Prunia 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Testowe Janusze - FC Prunia 0:0