Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Skotnik Słynne Młoty
Moja Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 15
good Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Chodynicki speelt de bal door. Haffner speelt de bal door. Edipoğlu is nu in balbezit. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pikulec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Uzlu de bal. Sosnowski rent richting de bal. Uzlu onderschept slim de pass. Uzlu schiet op doel. De bal raakt de paal. Alich heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sandecki met een sublieme pass. Uzlu heeft problemen om de bal te vangen. Uzlu met een sublieme pass. Edipoğlu is nu in balbezit. Edipoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Owsianka rent richting de bal. Marian onderschept slim de pass. Marian met een sublieme pass. Edipoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Edipoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - Słynne Młoty 1:0

23e minuut.
Uzlu probeert naar een medespeler te passen. Alich rent richting de bal. Edipoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Edipoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Edipoğlu rent richting de bal. Marian is nu in balbezit. Marian passt de bal met de wreef. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Yasin kopt de bal weg. Uzlu heeft problemen om de bal te vangen. Uzlu speelt de bal door. Edipoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Edipoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Uzlu is nu in balbezit. Uzlu passt de bal zonder na te denken. Edipoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Edipoğlu haalt uit met een fantastische trap. Samulewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - Słynne Młoty 2:0

42e minuut.
Marian rent richting de bal. Owsianka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marian raakt geblesseerd tijdens het duel. Yasin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Edipoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Samulewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karwowski trapt de bal weg. Pikulec met een sublieme pass. Edipoğlu rent richting de bal. Edipoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Skotnik 30%, Słynne Młoty 70%.
Inter Skotnik - Słynne Młoty 2:0

46e minuut.
Matuszek komt het veld opgelopen. Radziejowski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Karwowski probeert de bal aan de voet te houden. Sandecki rent richting de bal. Sandecki geeft een lange en hoge pass. Matuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszek schiet op doel. Samulewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - Słynne Młoty 3:0

49e minuut.
Uzlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Matuszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszek onderschept slim de pass. Matuszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Inworp. Iwanowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Matuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu rent richting de bal. Uzlu passt de bal zonder na te denken. Matuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Yasin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jurasz rent richting de bal. Jurasz probeert naar een medespeler te passen. Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Ntalaras trapt de bal weg. Klungelig pakt Matuszek de bal. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sosnowski is nu in balbezit. Pikulec verovert de bal door een tackle van achteren. Pikulec met een sublieme pass. Klungelig pakt Uzlu de bal. Uzlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - Słynne Młoty 4:0

77e minuut.
Matuszek speelt de bal door. Klungelig pakt Uzlu de bal. Matuszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu is nu in balbezit. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Yasin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Owsianka de bal. Matuszek is nu in balbezit. Uzlu rent richting de bal. Uzlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Samulewski met een harde bal richting middenveld. Yasin kopt de bal weg. Matuszek is nu in balbezit. Matuszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Skotnik 27%, Słynne Młoty 73%.
Inter Skotnik - Słynne Młoty 4:0