Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szmacianka KP siarka tanobrzeg
Normal Tactiek 532
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 41.8
poor Schieten solid
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Misiewicz met een harde bal richting middenveld. Kajoš kopt de bal weg. Virágh heeft problemen om de bal te vangen. Virágh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kajoš rent richting de bal. Kajoš passt de bal zonder na te denken. Daar is Virágh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petruolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Jacoszek de bal. Petruolo rent richting de bal. Petruolo passt de bal zonder na te denken. Virágh rent richting de bal. Virágh draait met de bal, schiet en ... Misiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Niittymaa probeert de bal met de borst te controleren. Niittymaa geeft de bal voor. Petruolo kopt de bal weg. Virágh is nu in balbezit. Virágh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Stojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajoš onderschept slim de pass. Kajoš geeft een lange en hoge pass. Petruolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka KP - siarka tanobrzeg 0:1

14e minuut.
Kondrot met een sublieme pass. Daar is Midzior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virágh verovert de bal door een tackle van achteren. Virágh draait met de bal, schiet en ... Misiewicz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kajoš neemt de hoekschop. Virágh maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka KP - siarka tanobrzeg 0:2

19e minuut.
Grosicki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niittymaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ledwoń rent richting de bal. Ledwoń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Halama geeft de bal voor. Inworp. Kajoš met de inworp. Ledwoń geeft een lange en hoge pass. Petruolo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jacoszek rent richting de bal. Ledwoń verovert de bal door een tackle van achteren. Ledwoń speelt de bal door. Petruolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruolo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kajoš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ledwoń met een sublieme pass. Virágh bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka KP - siarka tanobrzeg 0:3

29e minuut.
Klungelig pakt Stojan de bal. Ledwoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń geeft een lange en hoge pass. Petruolo rent richting de bal. Petruolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Misiewicz trapt de bal weg van het doel. Inworp. Niittymaa met een snelle inworp. Ledwoń geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Misiewicz met een harde bal richting middenveld. Inworp. Niittymaa met de inworp. Ledwoń is nu in balbezit. Ledwoń geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Virágh is nu in balbezit. Virágh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka KP - siarka tanobrzeg 0:4

31e minuut.
Twarowski rent richting de bal. Virágh onderschept slim de pass. Virágh met een sublieme pass. Petruolo rent richting de bal. Petruolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kajoš geeft de bal voor. Daar is Petruolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruolo is nu in balbezit. Petruolo draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Ledwoń onderschept slim de pass. Ledwoń geeft een hoge lob. Kuzio probeert de bal met de borst te controleren. Petruolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka KP - siarka tanobrzeg 0:5

37e minuut.
Midzior probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kondrot de bal. Virágh onderschept slim de pass. Petruolo is nu in balbezit. Petruolo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Misiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Klungelig pakt Jacoszek de bal. Ledwoń rent richting de bal. Ledwoń geeft een hoge lob. Virágh heeft problemen om de bal te vangen. Virágh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka KP - siarka tanobrzeg 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmacianka KP 81%, siarka tanobrzeg 19%.
Szmacianka KP - siarka tanobrzeg 0:6

51e minuut.
Chyła geeft een hoge lob. Kuzio probeert de bal aan de voet te houden. Virágh bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh schiet op doel. Misiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka KP - siarka tanobrzeg 0:7

52e minuut.
Kondrot speelt de bal door. Klungelig pakt Midzior de bal. Virágh onderschept slim de pass. Petruolo rent richting de bal. Petruolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ledwoń rent richting de bal. Ledwoń probeert naar een medespeler te passen. Niittymaa probeert naar een medespeler te passen. Petruolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Virágh is nu in balbezit. Virágh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka KP - siarka tanobrzeg 0:8

55e minuut.
Midzior speelt de bal door. Twarowski rent richting de bal. Virágh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Virágh krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Klungelig pakt Jacoszek de bal. Ledwoń verovert de bal door een tackle van achteren. Stojan is nu in balbezit. Ledwoń onderschept slim de pass. Ledwoń haalt uit met een fantastische trap. Misiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kondrot heeft problemen om de bal te vangen. Ledwoń rent richting de bal. Ledwoń speelt de bal door. Petruolo is nu in balbezit. Petruolo draait met de bal, schiet en ... Misiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Jadanowski de bal. Virágh is nu in balbezit. Virágh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka KP - siarka tanobrzeg 0:9

72e minuut.
Klungelig pakt Smolarz de bal. Ledwoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń speelt de bal door. Virágh is nu in balbezit. Virágh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kondrot kopt de bal weg. Kouridakis probeert de bal aan de voet te houden. Midzior rent richting de bal. Midzior draait met de bal, schiet en ... Gałązka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

74e minuut.
Beger rent richting de bal. Beger geeft een hoge lob. Halama kan de bal niet met de borst controleren. Virágh bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh draait met de bal, schiet en ... Misiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Virágh is nu in balbezit. Virágh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka KP - siarka tanobrzeg 0:10

76e minuut.
Virágh passt de bal met de wreef. Petruolo rent richting de bal. Ledwoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruolo rent richting de bal. Petruolo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Virágh springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kajoš kopt de bal weg. Daar is Kondrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledwoń met een sublieme pass. Petruolo rent richting de bal. Petruolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ledwoń geeft de bal voor. Kuzio heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petruolo. Petruolo krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ledwoń is nu in balbezit. Ledwoń speelt de bal door. Petruolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruolo draait met de bal, schiet en ... Misiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka KP - siarka tanobrzeg 0:11

87e minuut.
Virágh rent richting de bal. Virágh geeft de bal voor. Petruolo rent richting de bal. Petruolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szmacianka KP - siarka tanobrzeg 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmacianka KP 77%, siarka tanobrzeg 23%.
Szmacianka KP - siarka tanobrzeg 0:12