Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS ABG WISŁA KRAKÓW Słynne Młoty
433 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 15.3
very good Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Guignard met een sublieme pass. Daar is Kovačević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovačević passt de bal met de wreef. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... Samulewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

3e minuut.
Jurasz is nu in balbezit. Dusart onderschept slim de pass. Dusart speelt de bal door. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Brusasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusasco speelt de bal door. Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Słynne Młoty 1:0

12e minuut.
Daar is Kovačević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovačević met een sublieme pass. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alich de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Słynne Młoty 2:0

14e minuut.
Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosnowski rent richting de bal. Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Chinţoiu schiet op doel. Samulewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Słynne Młoty 3:0

16e minuut.
Fred verovert de bal door een tackle van achteren. Fred passt de bal met de wreef. Kovačević speelt de bal door. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Brusasco probeert naar een medespeler te passen. Kovačević rent richting de bal. Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Czafit verovert de bal door een tackle van achteren. Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Karwowski rent richting de bal. Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Chinţoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Słynne Młoty 4:0

31e minuut.
Owsianka rent richting de bal. Guignard is nu in balbezit. Guignard met een sublieme pass. Daar is Chinţoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fred met een sublieme pass. Daar is Kovačević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovačević met een sublieme pass. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu schiet op doel. Samulewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Słynne Młoty 5:0

37e minuut.
Brusasco onderschept slim de pass. Kovačević rent richting de bal. Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu heeft problemen om de bal te vangen. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Słynne Młoty 6:0

41e minuut.
Rumun geeft een lange en hoge pass. Owsianka kopt de bal weg. Klungelig pakt Brusasco de bal. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. Samulewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS ABG WISŁA KRAKÓW 25%, Słynne Młoty 75%.
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Słynne Młoty 6:0

46e minuut.
Inworp. Czafit met de inworp. Kovačević probeert naar een medespeler te passen. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Słynne Młoty 7:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Chinţoiu de bal onder controle te krijgen. Kaesbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaesbauer met een sublieme pass. Daar is Chinţoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chinţoiu schiet op doel. Samulewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Słynne Młoty 8:0

53e minuut.
Chinţoiu is nu in balbezit. Alich onderschept slim de pass. Dusart rent richting de bal. Dusart haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alich de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Guignard neemt de hoekschop. Chinţoiu heeft problemen om de bal te vangen. Karwowski rent richting de bal. Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. Samulewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brusasco is nu in balbezit. Brusasco haalt uit met een fantastische trap. Samulewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Krasicki rent richting de bal. Kaesbauer onderschept slim de pass. Kaesbauer geeft de bal voor. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Inworp. Velcea komt het veld opgelopen. Ferros komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ferros probeert naar een medespeler te passen. Owsianka heeft problemen om de bal te vangen. Guignard met een sublieme pass. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Słynne Młoty 9:0

64e minuut.
Leśniczy is nu in balbezit. Guignard verovert de bal door een tackle van achteren. Guignard speelt de bal door. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Velcea is nu in balbezit. Velcea draait met de bal, schiet en ... Samulewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Słynne Młoty 10:0

65e minuut.
Velcea speelt de bal door. Czafit bereikt de bal nog maar net als eerste. Czafit geeft een hoge lob. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Alich trapt de bal weg van het doel. Kaesbauer is nu in balbezit. Kaesbauer passt de bal in één keer door. Kovačević geeft een lange en hoge pass. Chinţoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Samulewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Guignard is nu in balbezit. Guignard probeert naar een medespeler te passen. Velcea geeft de bal voor. Guignard geeft de bal voor. Chinţoiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Słynne Młoty 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS ABG WISŁA KRAKÓW 14%, Słynne Młoty 86%.
TS ABG WISŁA KRAKÓW - Słynne Młoty 11:0