Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Osiedlowcy NPDL Przepoceni Gliwice
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Mularczyk rent richting de bal. Gorzkowicz is nu in balbezit. Dulański bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzkowicz haalt uit met een fantastische trap. Bajek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Osiedlowcy NPDL - Przepoceni Gliwice 0:1

9e minuut.
Pater draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Anasiak trapt de bal weg. Piosik probeert de bal met de borst te controleren. Piosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Osiedlowcy NPDL - Przepoceni Gliwice 1:1

19e minuut.
Maciol rent richting de bal. Maciol probeert naar een medespeler te passen. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowicz onderschept slim de pass. Gorzkowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochowski is nu in balbezit. Grochowski geeft een hoge lob. Gorzkowicz is nu in balbezit. Gorzkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Maciol is nu in balbezit. Piosik verovert de bal door een tackle van achteren. Piosik met een sublieme pass. Pater bereikt de bal nog maar net als eerste. Pater haalt uit met een fantastische trap. Anasiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Osiedlowcy NPDL - Przepoceni Gliwice 2:1

42e minuut.
Gorzkowicz kan de bal niet met de borst controleren. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowicz onderschept slim de pass. Gorzkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Osiedlowcy NPDL - Przepoceni Gliwice 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Osiedlowcy NPDL 59%, Przepoceni Gliwice 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Osiedlowcy NPDL - Przepoceni Gliwice 2:2

47e minuut.
Bal is nu in balbezit. Bal passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Klonecki neemt de hoekschop. Klungelig pakt Gorzkowicz de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Zaradny passt de bal met de wreef. Pater rent richting de bal. Maciol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maciol krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Maciol probeert naar een medespeler te passen. Probierz rent richting de bal. Probierz passt de bal met de wreef. Gorzkowicz is nu in balbezit. Gorzkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Osiedlowcy NPDL - Przepoceni Gliwice 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Osiedlowcy NPDL 44%, Przepoceni Gliwice 56%.
KS Osiedlowcy NPDL - Przepoceni Gliwice 2:3