Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0036
  • Stadion: Legion44 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2042
Legion44 medalia
433 Tactiek Sweep
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Mitręga probeert naar een medespeler te passen. Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja speelt de bal door. Hercka rent richting de bal. Hercka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Hercka heeft problemen om de bal te vangen. Hercka speelt de bal door. Spodzieja is nu in balbezit. Pytloch rent richting de bal. Pytloch schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Legion44 - medalia 1:0

32e minuut.
Sztramko speelt de bal door. Romaniuk is nu in balbezit. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk onderschept slim de pass. Romaniuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion44 - medalia 1:1

44e minuut.
Hercka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryzek verovert de bal door een tackle van achteren. Ogryzek probeert naar een medespeler te passen. Preis is nu in balbezit. Preis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legion44 - medalia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion44 52%, medalia 48%.
Legion44 - medalia 1:2

48e minuut.
Szubierajski passt de bal zonder na te denken. Hercka is nu in balbezit. Hercka passt de bal zonder na te denken. Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Konert geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercka is nu in balbezit. Ogryzek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hercka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Spodzieja neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Szubierajski rent richting de bal. Preis onderschept slim de pass. Preis met een sublieme pass. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szymkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk schiet op doel. Szmajdziński probeert de bal aan de voet te houden. Preis is nu in balbezit. Preis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Preis rent richting de bal. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Preis begaat een overtreding. Preis krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Sztramko met een sublieme pass. Preis heeft problemen om de bal te vangen. Preis passt de bal zonder na te denken. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Romaniuk speelt de bal door. Preis rent richting de bal. Preis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zmartwiony onderschept slim de pass. Zmartwiony met een sublieme pass. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk schiet op doel. Szymkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion44 - medalia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion44 65%, medalia 35%.
Legion44 - medalia 1:3