Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Przepoceni Gliwice ROW Legia Rybnik
Normal Tactiek yuriLEGIA
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 44.6
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen average


4e minuut.
Klonecki rent richting de bal. Alexandru onderschept slim de pass. Alexandru speelt de bal door. Gutović rent richting de bal. Gutović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Idziak verovert de bal door een tackle van achteren. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu met een sublieme pass. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepoceni Gliwice - ROW Legia Rybnik 0:1

7e minuut.
Cysarz rent richting de bal. Manohari onderschept slim de pass. Manohari speelt de bal door. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepoceni Gliwice - ROW Legia Rybnik 0:2

8e minuut.
Janczarek probeert naar een medespeler te passen. Losbichler met een sublieme pass. Gutović rent richting de bal. Gutović passt de bal met de wreef. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepoceni Gliwice - ROW Legia Rybnik 0:3

11e minuut.
Janczarek is nu in balbezit. Rosso verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rosso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutović is nu in balbezit. Gutović haalt uit met een fantastische trap. Anasiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepoceni Gliwice - ROW Legia Rybnik 0:4

15e minuut.
Anasiak trapt de bal weg van het doel. Losbichler kopt de bal weg. Manohari rent richting de bal. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Losbichler speelt de bal door. Klungelig pakt Munnicki de bal. Gutović rent richting de bal. Gutović geeft de bal voor. Rosso heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepoceni Gliwice - ROW Legia Rybnik 0:5

20e minuut.
Klungelig pakt Maciol de bal. Rosso onderschept slim de pass. Daar is Rosso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutović is nu in balbezit. Gutović haalt uit met een fantastische trap. Anasiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Janczarek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Munnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosso is nu in balbezit. Rosso haalt uit met een fantastische trap. Anasiak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Przepoceni Gliwice - ROW Legia Rybnik 0:6

24e minuut.
Manohari geeft een lange en hoge pass. Rosso kopt de bal weg. Klungelig pakt Janczarek de bal. Gutović is nu in balbezit. Gutović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Losbichler met een sublieme pass. Gutović rent richting de bal. Gutović speelt de bal door. Rosso is nu in balbezit. Rosso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cysarz is nu in balbezit. Bălănescu onderschept slim de pass. Bălănescu passt de bal in één keer door. Daar is Gutović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepoceni Gliwice - ROW Legia Rybnik 0:7

31e minuut.
Klungelig pakt Grochowski de bal. Gutović rent richting de bal. Gutović passt de bal met de wreef. Rosso is nu in balbezit. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gutović geeft een hoge lob. Janczarek kan de bal niet met de borst controleren. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso draait met de bal, schiet en ... Anasiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepoceni Gliwice - ROW Legia Rybnik 0:8

39e minuut.
Gorzkowicz probeert de bal aan de voet te houden. Szaber is nu in balbezit. Szaber passt de bal zonder na te denken. Rosso rent richting de bal. Rosso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepoceni Gliwice - ROW Legia Rybnik 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przepoceni Gliwice 87%, ROW Legia Rybnik 13%.
Przepoceni Gliwice - ROW Legia Rybnik 0:9

48e minuut.
Losbichler is nu in balbezit. Losbichler geeft een lange en hoge pass. Cysarz kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Losbichler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović passt de bal in één keer door. Daar is Rosso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru passt de bal zonder na te denken. Grochowski kan de bal niet met de borst controleren. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Alexandru is nu in balbezit. Alexandru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grochowski de bal. Rosso is nu in balbezit. Rosso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepoceni Gliwice - ROW Legia Rybnik 0:10

62e minuut.
Janczarek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Losbichler met de inworp. Gutović rent richting de bal. Gutović geeft een hoge lob. Anasiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepoceni Gliwice - ROW Legia Rybnik 0:11

67e minuut.
Losbichler speelt de bal door. Alexandru met een sublieme pass. Daar is Rosso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepoceni Gliwice - ROW Legia Rybnik 0:12

73e minuut.
Rauch onderschept slim de pass. Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru probeert naar een medespeler te passen. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anasiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Bălănescu geeft een lange en hoge pass. Grochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochowski probeert naar een medespeler te passen. Gorzkowicz is nu in balbezit. Gorzkowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Manohari met een snelle inworp. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu met een sublieme pass. Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Rosso schiet op doel. Anasiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Janczarek de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Manohari neemt de hoekschop. Gutović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepoceni Gliwice - ROW Legia Rybnik 0:13

78e minuut.
Losbichler speelt de bal door. Mleczarz is nu in balbezit. Filep tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filep krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Grochowski rent richting de bal. Gutović met een sublieme pass. Rosso rent richting de bal. Rosso schiet op doel. Anasiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepoceni Gliwice - ROW Legia Rybnik 0:14

82e minuut.
Klungelig pakt Rosso de bal. Grochowski onderschept slim de pass. Rosso rent richting de bal. Gutović is nu in balbezit. Gutović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepoceni Gliwice - ROW Legia Rybnik 0:15

86e minuut.
Alexandru is nu in balbezit. Alexandru probeert naar een medespeler te passen. Losbichler probeert naar een medespeler te passen. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović geeft de bal voor. Anasiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przepoceni Gliwice 68%, ROW Legia Rybnik 32%.
Przepoceni Gliwice - ROW Legia Rybnik 0:15