Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Osiedlowcy NPDL LEGIA WARSZAWA
Normal Tactiek 4-2-1-3
51% Balbezit 49%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 39.9
average Schieten solid
hopeless Passen good
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Radanović probeert naar een medespeler te passen. Bagay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay passt de bal zonder na te denken. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bocăneală rent richting de bal. Radanović geeft een hoge lob. Sopârlă kopt de bal weg. Ingver is nu in balbezit. Ingver draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocăneală geeft de bal voor. Mularczyk heeft problemen om de bal te vangen. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Radanović rent richting de bal. Radanović speelt de bal door. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bagay verovert de bal door een tackle van achteren. Bagay passt de bal in één keer door. Ingver is nu in balbezit. Ingver draait met de bal, schiet en ... Bajek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Osiedlowcy NPDL - LEGIA WARSZAWA 0:1

40e minuut.
Brończyk geeft de bal voor. Bagay is nu in balbezit. Bagay probeert naar een medespeler te passen. Ingver heeft problemen om de bal te vangen. Ingver haalt uit met een fantastische trap. Bajek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Osiedlowcy NPDL - LEGIA WARSZAWA 0:2

41e minuut.
Pater rent richting de bal. Sopârlă rent richting de bal. Ingver rent richting de bal. Ingver haalt uit met een fantastische trap. Bajek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Osiedlowcy NPDL - LEGIA WARSZAWA 0:3

44e minuut.
Castillo passt de bal zonder na te denken. Bagay is nu in balbezit. Bagay met een sublieme pass. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Osiedlowcy NPDL - LEGIA WARSZAWA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Osiedlowcy NPDL 67%, LEGIA WARSZAWA 33%.
KS Osiedlowcy NPDL - LEGIA WARSZAWA 0:4

54e minuut.
Castillo met de inworp. Bocăneală rent richting de bal. Zaradny maakt een afschuwelijke overtreding. Bocăneală wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bocăneală kan niet meer verder spelen. Sędłak komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Sędłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędłak geeft een hoge lob. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik draait met de bal, schiet en ... Zhifu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Zhifu speelt de bal door. Teřina kopt de bal weg. Mularczyk heeft problemen om de bal te vangen. Ingver rent richting de bal. Ingver draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Teřina is nu in balbezit. Teřina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sopârlă de bal. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Osiedlowcy NPDL - LEGIA WARSZAWA 0:5

67e minuut.
Sopârlă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagay geeft de bal voor. Teřina is nu in balbezit. Teřina haalt uit met een fantastische trap. Iwaniuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bajek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Sopârlă met een snelle inworp. Bagay geeft een hoge lob. Daar is Bal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teřina rent richting de bal. Teřina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bagay geeft de bal voor. Mularczyk heeft problemen om de bal te vangen. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă schiet op doel. Bajek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Osiedlowcy NPDL - LEGIA WARSZAWA 0:6

80e minuut.
Sędłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędłak speelt de bal door. Ingver rent richting de bal. Teřina rent richting de bal. Teřina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sędłak geeft een lange en hoge pass. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Teřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Teřina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Osiedlowcy NPDL - LEGIA WARSZAWA 0:7

84e minuut.
Probierz geeft een lange en hoge pass. Daar is Radanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radanović passt de bal in één keer door. Bagay rent richting de bal. Bagay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bagay geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brończyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piosik rent richting de bal. Piosik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Osiedlowcy NPDL 76%, LEGIA WARSZAWA 24%.
KS Osiedlowcy NPDL - LEGIA WARSZAWA 0:7