Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
medalia Wataha Kopernik
Sweep Tactiek 343
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Dzik trapt de bal weg. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragan met een sublieme pass. Żądlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądlak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kropek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony verovert de bal door een tackle van achteren. Zmartwiony speelt de bal door. Preis is nu in balbezit. Preis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Preis bereikt de bal nog maar net als eerste. Preis met een sublieme pass. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
medalia - Wataha Kopernik 1:0

36e minuut.
Dzik met een harde bal richting middenveld. Romaniuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Walicki de bal. Preis rent richting de bal. Preis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medalia 48%, Wataha Kopernik 52%.
medalia - Wataha Kopernik 1:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Listkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendalka draait met de bal, schiet en ... Czeczot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
medalia - Wataha Kopernik 1:1

64e minuut.
Żądlak is nu in balbezit. Żądlak passt de bal met de wreef. Mendalka is nu in balbezit. Mendalka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
medalia - Wataha Kopernik 1:2

80e minuut.
Kropek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zmartwiony zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ogryzek rent richting de bal. Ogryzek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
medalia - Wataha Kopernik 2:2

82e minuut.
Czeczot trapt de bal weg van het doel. Judycki probeert de bal met de borst te controleren. Dragan met een sublieme pass. Daar is Żądlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żądlak haalt uit met een fantastische trap. Czeczot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mendalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendalka passt de bal in één keer door. Bierzyński probeert naar een medespeler te passen. Żądlak rent richting de bal. Żądlak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medalia 47%, Wataha Kopernik 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
medalia - Wataha Kopernik 2:2