Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kal-El85 Kanonierzy Warszawa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kajetanowicz met een sublieme pass. Opyd is nu in balbezit. Faron verovert de bal door een tackle van achteren. Barulski rent richting de bal. Barulski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dworski onderschept slim de pass. Redes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dworski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kocur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Brachmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachmański onderschept slim de pass. Barulski is nu in balbezit. Barulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kal-El85 - Kanonierzy Warszawa 1:0

11e minuut.
Rycak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korbut met een snelle inworp. Cupełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupełek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Redes bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron onderschept slim de pass. Klungelig pakt Barulski de bal. Barulski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Brachmański de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kal-El85 49%, Kanonierzy Warszawa 51%.
Kal-El85 - Kanonierzy Warszawa 1:0

53e minuut.
Faron rent richting de bal. Faron passt de bal met de wreef. Barulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barulski haalt uit met een fantastische trap. Brachmański probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Flakowski rent richting de bal. Kajetanowicz is nu in balbezit. Kajetanowicz passt de bal met de wreef. Cupełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cupełek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kal-El85 47%, Kanonierzy Warszawa 53%.
Kal-El85 - Kanonierzy Warszawa 1:0