Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROW Legia Rybnik KS Osiedlowcy NPDL
yuriLEGIA Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 19.9
solid Schieten average
solid Passen hopeless
average Verdedigen weak


2e minuut.
Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Losbichler geeft een hoge lob. Daar is Iwaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosso is nu in balbezit. Rosso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Alexandru speelt de bal door. Mularczyk rent richting de bal. Gutović met een sublieme pass. Rosso is nu in balbezit. Rosso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dulański is nu in balbezit. Bălănescu onderschept slim de pass. Bălănescu met een sublieme pass. Daar is Gutović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Szaber met een sublieme pass. Manohari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu geeft een lange en hoge pass. Rosso is nu in balbezit. Rosso schiet op doel. De bal raakt de paal. Bajek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Probierz is nu in balbezit. Probierz geeft een hoge lob. Bălănescu kopt de bal weg. Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Rosso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Losbichler rent richting de bal. Losbichler geeft een lange en hoge pass. Bălănescu speelt de bal door. Rosso rent richting de bal. Rosso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Manohari bereikt de bal nog maar net als eerste. Manohari passt de bal in één keer door. Alexandru probeert naar een medespeler te passen. Rosso is nu in balbezit. Rosso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bajek trapt de bal weg van het doel. Gutović kopt de bal weg. Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Rosso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rosso is nu in balbezit. Rosso passt de bal met de wreef. Bălănescu met een sublieme pass. Rosso rent richting de bal. Rosso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rosso probeert naar een medespeler te passen. Gutović is nu in balbezit. Gutović passt de bal met de wreef. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Losbichler rent richting de bal. Losbichler geeft een hoge lob. Bălănescu kopt de bal weg. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - KS Osiedlowcy NPDL 1:0

37e minuut.
Manohari heeft problemen om de bal te vangen. Alexandru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Iwaniuk de bal. Rosso rent richting de bal. Rosso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dulański geeft een hoge lob. Szaber controleert de bal met de borst. Pater verovert de bal door een tackle van achteren. Piosik is nu in balbezit. Piosik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Manohari bereikt de bal nog maar net als eerste. Manohari passt de bal in één keer door. Rosso rent richting de bal. Rosso schiet op doel. Iwaniuk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - KS Osiedlowcy NPDL 2:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Losbichler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rosso de bal onder controle te krijgen. Bajek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosso rent richting de bal. Rosso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - KS Osiedlowcy NPDL 3:0

45e minuut.
Bălănescu geeft een hoge lob. Rosso kopt de bal weg. Daar is Probierz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosso rent richting de bal. Rosso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - KS Osiedlowcy NPDL 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW Legia Rybnik 26%, KS Osiedlowcy NPDL 74%.
ROW Legia Rybnik - KS Osiedlowcy NPDL 4:0

46e minuut.
Dulański is nu in balbezit. Dulański passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Iwaniuk de bal onder controle te krijgen. Rosso rent richting de bal. Rosso draait met de bal, schiet en ... Paal!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Manohari neemt de hoekschop. Klungelig pakt Rosso de bal. Rosso draait met de bal, schiet en ... Bajek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - KS Osiedlowcy NPDL 5:0

51e minuut.
Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu is nu in balbezit. Rosso is nu in balbezit. Rosso haalt uit met een fantastische trap. Bajek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - KS Osiedlowcy NPDL 6:0

53e minuut.
Bajek trapt de bal weg van het doel. Warzycha kopt de bal weg. Probierz probeert de bal aan de voet te houden. Gutović is nu in balbezit. Gutović draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - KS Osiedlowcy NPDL 7:0

54e minuut.
Pater met een sublieme pass. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal passt de bal in één keer door. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Dulański kopt de bal weg. Alexandru probeert naar een medespeler te passen. Losbichler geeft een lange en hoge pass. Rosso rent richting de bal. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bajek trapt de bal weg. Bălănescu speelt de bal door. Rosso is nu in balbezit. Rosso haalt uit met een fantastische trap. Bajek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - KS Osiedlowcy NPDL 8:0

65e minuut.
Krochmal is nu in balbezit. Piosik onderschept slim de pass. Alexandru begaat een overtreding. Alexandru krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Zaradny bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru onderschept slim de pass. Alexandru passt de bal met de wreef. Gutović is nu in balbezit. Gutović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rauch passt de bal zonder na te denken. Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru passt de bal in één keer door. Gutović rent richting de bal. Gutović schiet op doel. Bajek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu passt de bal zonder na te denken. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović verovert de bal door een tackle van achteren. Gutović draait met de bal, schiet en ... Bajek bokst de bal weg.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bajek trapt de bal weg van het doel. Bălănescu kopt de bal weg. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - KS Osiedlowcy NPDL 9:0

80e minuut.
Daar is Pater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso is nu in balbezit. Gutović rent richting de bal. Rosso rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - KS Osiedlowcy NPDL 10:0

82e minuut.
Mularczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Losbichler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Manohari heeft problemen om de bal te vangen. Manohari passt de bal in één keer door. Bălănescu heeft problemen om de bal te vangen. Bălănescu geeft de bal voor. Rosso springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Losbichler heeft problemen om de bal te vangen. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović passt de bal in één keer door. Rosso rent richting de bal. Rosso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Legia Rybnik - KS Osiedlowcy NPDL 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW Legia Rybnik 16%, KS Osiedlowcy NPDL 84%.
ROW Legia Rybnik - KS Osiedlowcy NPDL 11:0