Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MillenialsiGuro LEGIA WARSZAWA
Normal Tactiek 4-2-1-3
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.6 gemiddelde waardering 40.5
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


5e minuut.
Ingver heeft problemen om de bal te vangen. Ingver passt de bal met de wreef. Bagay met een sublieme pass. Condrea rent richting de bal. Condrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:1

10e minuut.
Fedorczak is nu in balbezit. Fedorczak geeft een hoge lob. Piesiura kopt de bal weg. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:2

14e minuut.
Maślona geeft een hoge lob. Piesiura met een sublieme pass. Daar is Ingver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingver schiet op doel. Puk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:3

17e minuut.
Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver geeft een hoge lob. Condrea is nu in balbezit. Condrea haalt uit met een fantastische trap. Puk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:4

20e minuut.
Przepiera probeert naar een medespeler te passen. Bagay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay passt de bal met de wreef. Teřina rent richting de bal. Teřina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:5

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piesiura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay geeft de bal voor. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gryniewicki trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przepiera met de inworp. Bagay geeft een lange en hoge pass. Daar is Maślona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:6

29e minuut.
Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona geeft de bal voor. Bagay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver is nu in balbezit. Ingver schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Przepiera rent richting de bal. Bagay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay geeft de bal voor. Puk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Teřina maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:7

35e minuut.
Mendozza geeft de bal voor. Piesiura heeft problemen om de bal te vangen. Piesiura passt de bal zonder na te denken. Teřina is nu in balbezit. Teřina geeft de bal voor. Puk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea schiet op doel. Puk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:8

36e minuut.
Klungelig pakt Styczek de bal. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczek is nu in balbezit. Condrea onderschept slim de pass. Condrea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Przepiera is nu in balbezit. Przepiera met een sublieme pass. Bagay probeert naar een medespeler te passen. Ingver is nu in balbezit. Ingver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:9

45e minuut.
Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay probeert naar een medespeler te passen. Ingver is nu in balbezit. Ingver haalt uit met een fantastische trap. Puk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MillenialsiGuro 76%, LEGIA WARSZAWA 24%.
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:10

46e minuut.
Solski is nu in balbezit. Piesiura onderschept slim de pass. Piesiura geeft een lange en hoge pass. Ingver is nu in balbezit. Ingver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:11

48e minuut.
Teřina passt de bal zonder na te denken. Daar is Mendozza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendozza geeft een hoge lob. Ingver maakt een snoekduik en kopt de bal. Puk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:12

57e minuut.
Piesiura met een sublieme pass. Bagay speelt de bal door. Teřina rent richting de bal. Teřina geeft de bal voor. Condrea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Piesiura speelt de bal door. Gryniewicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver verovert de bal door een tackle van achteren. Condrea rent richting de bal. Condrea schiet op doel. Puk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Pałasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendozza onderschept slim de pass. Mendozza geeft een lange en hoge pass. Ingver is nu in balbezit. Ingver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:13

61e minuut.
Piesiura probeert naar een medespeler te passen. Bagay met een sublieme pass. Ingver rent richting de bal. Ingver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:14

62e minuut.
Daar is Rempalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingver onderschept slim de pass. Teřina is nu in balbezit. Ingver rent richting de bal. Ingver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:15

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendozza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Condrea rent richting de bal. Bagay is nu in balbezit. Bagay passt de bal in één keer door. Ingver rent richting de bal. Ingver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:16

70e minuut.
Jasina geeft een hoge lob. Inworp. Przepiera met een snelle inworp. Bagay heeft problemen om de bal te vangen. Bagay geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bagay geeft een hoge lob. Jasina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ingver is nu in balbezit. Ingver haalt uit met een fantastische trap. Puk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:17

77e minuut.
Mendozza verovert de bal door een tackle van achteren. Teřina speelt de bal door. Bagay rent richting de bal. Bagay geeft een hoge lob. Condrea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:18

84e minuut.
Mendozza verovert de bal door een tackle van achteren. Piesiura probeert naar een medespeler te passen. Ingver rent richting de bal. Ingver schiet op doel. Puk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:19

87e minuut.
Przepiera is nu in balbezit. Przepiera geeft een hoge lob. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver draait met de bal, schiet en ... Puk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MillenialsiGuro 75%, LEGIA WARSZAWA 25%.
MillenialsiGuro - LEGIA WARSZAWA 0:20