Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:51
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0036
  • Stadion: THC Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 11679
LEGIA WARSZAWA Wataha Kopernik
4-2-1-3 Tactiek 343
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 19.8
excellent Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Teřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay draait met de bal, schiet en ... Walicki probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bagay neemt de hoekschop. Teřina krijgt zijn hoofd ertegen. Dzik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Wataha Kopernik 1:0

13e minuut.
Bagay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay met een sublieme pass. Teřina is nu in balbezit. Teřina haalt uit met een fantastische trap. Dzik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano geeft de bal voor. Ingver is nu in balbezit. Ingver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Wataha Kopernik 2:0

15e minuut.
Piesiura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura geeft de bal voor. Walicki is nu in balbezit. Ingver onderschept slim de pass. Ingver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Wataha Kopernik 3:0

20e minuut.
Wujec rent richting de bal. Ingver verovert de bal door een tackle van achteren. Ingver passt de bal zonder na te denken. Condrea rent richting de bal. Condrea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bagay met een sublieme pass. Teřina is nu in balbezit. Teřina passt de bal met de wreef. Ingver is nu in balbezit. Ingver haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dzik trapt de bal weg. Bagay kopt de bal weg. Wenowaty is nu in balbezit. Teřina verovert de bal door een tackle van achteren. Teřina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ingver is nu in balbezit. Ingver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Wataha Kopernik 4:0

27e minuut.
Kropek geeft een lange en hoge pass. Zambrano geeft een hoge lob. Condrea is nu in balbezit. Condrea draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Klungelig pakt Zambrano de bal. Żądlak is nu in balbezit. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Mendalka verovert de bal door een tackle van achteren. Mendalka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Wataha Kopernik 4:1

31e minuut.
Listkiewicz is nu in balbezit. Bagay onderschept slim de pass. Bagay probeert naar een medespeler te passen. Ingver rent richting de bal. Ingver haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Dzik met een sublieme pass. Daar is Piesiura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesiura passt de bal met de wreef. Ingver heeft problemen om de bal te vangen. Ingver schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bagay met een sublieme pass. Piesiura heeft problemen om de bal te vangen. Piesiura probeert naar een medespeler te passen. Teřina rent richting de bal. Teřina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Condrea passt de bal in één keer door. Bagay is nu in balbezit. Ingver rent richting de bal. Ingver haalt uit met een fantastische trap. Dzik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Wataha Kopernik 5:1

37e minuut.
Bagay met een sublieme pass. Daar is Teřina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teřina met een sublieme pass. Daar is Ingver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wenowaty geeft een hoge lob. Żądlak kopt de bal weg. Piesiura geeft een lange en hoge pass. Teřina rent richting de bal. Teřina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bagay passt de bal in één keer door. Condrea rent richting de bal. Condrea probeert naar een medespeler te passen. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver haalt uit met een fantastische trap. Dzik bokst de bal weg. Daar is Kropek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condrea rent richting de bal. Condrea schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA WARSZAWA 23%, Wataha Kopernik 77%.
LEGIA WARSZAWA - Wataha Kopernik 5:1

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przepiera met de inworp. Bagay geeft een lange en hoge pass. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Wataha Kopernik 6:1

48e minuut.
Ingver rent richting de bal. Condrea rent richting de bal. Ingver is nu in balbezit. Bagay is nu in balbezit. Bagay geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Listkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiura verovert de bal door een tackle van achteren. Piesiura speelt de bal door. Ingver rent richting de bal. Ingver schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Piesiura kopt de bal weg. Bagay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay probeert naar een medespeler te passen. Ingver is nu in balbezit. Ingver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Wataha Kopernik 7:1

53e minuut.
Przepiera is nu in balbezit. Przepiera geeft een lange en hoge pass. Teřina kopt de bal weg. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver draait met de bal, schiet en ... Paal!

55e minuut.
Piesiura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Listkiewicz. Piesiura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piesiura zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ingver krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Piesiura geeft de bal voor. Ingver kopt de bal weg. Teřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Teřina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Wataha Kopernik 8:1

56e minuut.
Condrea onderschept slim de pass. Condrea geeft een lange en hoge pass. Daar is Walicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingver rent richting de bal. Ingver schiet op doel. Dzik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Wataha Kopernik 9:1

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Condrea met de inworp. Bagay is nu in balbezit. Bagay geeft een lange en hoge pass. Ingver maakt een snoekduik en kopt de bal. Dzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pożegowiak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przepiera met een snelle inworp. Bagay rent richting de bal. Bagay geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Piesiura geeft een hoge lob. Kropek is nu in balbezit. Kropek geeft een lange en hoge pass. Piesiura is nu in balbezit. Piesiura geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Piesiura probeert naar een medespeler te passen. Teřina is nu in balbezit. Teřina passt de bal met de wreef. Ingver rent richting de bal. Ingver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Wataha Kopernik 10:1

69e minuut.
Walicki geeft de bal voor. Inworp. Przepiera met de inworp. Bagay geeft de bal voor. Klungelig pakt Condrea de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dragan passt de bal met de wreef. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano geeft de bal voor. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver draait met de bal, schiet en ... Dzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Walicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bagay zal de hoekschop nemen. Teřina springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Wataha Kopernik 11:1

76e minuut.
Żądlak met een sublieme pass. Teřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Teřina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ingver de bal. Ingver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Piesiura probeert naar een medespeler te passen. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea rent richting de bal. Condrea draait met de bal, schiet en ... Dzik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Wataha Kopernik 12:1

79e minuut.
Teřina probeert naar een medespeler te passen. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragan begaat een overtreding. Condrea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Przepiera neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Piesiura kopt de bal weg. Klungelig pakt Condrea de bal. Condrea passt de bal met de wreef. Ingver rent richting de bal. Ingver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Wataha Kopernik 13:1

83e minuut.
Condrea onderschept slim de pass. Bagay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay passt de bal met de wreef. Ingver rent richting de bal. Ingver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Wataha Kopernik 14:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA WARSZAWA 15%, Wataha Kopernik 85%.
LEGIA WARSZAWA - Wataha Kopernik 14:1