Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Przepoceni Gliwice orzeł 93
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Mleczarz geeft een lange en hoge pass. Ostwald kopt de bal weg. Klungelig pakt Iwan de bal. Jędrejowski geeft de bal voor. Fiszer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Munnicki kopt de bal weg. Baszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klonecki. Klonecki krijgt een gele kaart. Baszkowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Baszkowski kan niet meer verder spelen. Piszczek komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Pikul met een snelle inworp. Ziobrowski kan de bal niet met de borst controleren. Maciol speelt de bal door. Fidler is nu in balbezit. Fidler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Maszczyk de bal onder controle te krijgen. Klonecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maszczyk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Iwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciol verovert de bal door een tackle van achteren. Maciol probeert naar een medespeler te passen. Fidler is nu in balbezit. Fidler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przepoceni Gliwice 57%, orzeł 93 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Przepoceni Gliwice - orzeł 93 0:0

69e minuut.
Piszczek verovert de bal door een tackle van achteren. Piszczek speelt de bal door. Fidler heeft problemen om de bal te vangen. Fidler draait met de bal, schiet en ... Idziak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anasiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Przepoceni Gliwice - orzeł 93 0:1

72e minuut.
Pikul speelt de bal door. Ziobrowski is nu in balbezit. Ziobrowski passt de bal zonder na te denken. Fidler is nu in balbezit. Fidler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Janczarek de bal. Fidler is nu in balbezit. Janczarek is nu in balbezit. Fidler onderschept slim de pass. Fidler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przepoceni Gliwice 57%, orzeł 93 43%.
Przepoceni Gliwice - orzeł 93 0:1