Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kanonierzy Warszawa ROW Legia Rybnik
Normal Tactiek yuriLEGIA
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 42.9
weak Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Losbichler is nu in balbezit. Losbichler met een sublieme pass. Bălănescu heeft problemen om de bal te vangen. Rosso is nu in balbezit. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Warszawa - ROW Legia Rybnik 0:1

4e minuut.
Manohari bereikt de bal nog maar net als eerste. Manohari geeft een hoge lob. Redes heeft problemen om de bal te vangen. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rosso rent richting de bal. Rosso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu met een sublieme pass. Gutović rent richting de bal. Gutović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Warszawa - ROW Legia Rybnik 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Gutović de bal. Brachmański is nu in balbezit. Rosso onderschept slim de pass. Rosso heeft problemen om de bal te vangen. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Warszawa - ROW Legia Rybnik 0:3

15e minuut.
Daar is Losbichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losbichler speelt de bal door. Gutović is nu in balbezit. Rosso is nu in balbezit. Rosso schiet op doel. Topolek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Manohari passt de bal met de wreef. Rosso is nu in balbezit. Rosso passt de bal zonder na te denken. Gutović rent richting de bal. Gutović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Topolek met een harde bal richting middenveld. Alexandru kopt de bal weg. Rosso is nu in balbezit. Rosso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Alexandru kopt de bal weg. Gutović rent richting de bal. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Warszawa - ROW Legia Rybnik 0:4

25e minuut.
Manohari bereikt de bal nog maar net als eerste. Manohari geeft een hoge lob. Opyd rent richting de bal. Rosso onderschept slim de pass. Rosso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rosso schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brachmański de bal onder controle te krijgen. Gutović is nu in balbezit. Gutović schiet op doel. Topolek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rosso rent richting de bal. Rosso passt de bal met de wreef. Gutović is nu in balbezit. Gutović haalt uit met een fantastische trap. Topolek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Warszawa - ROW Legia Rybnik 0:5

40e minuut.
Rosso is nu in balbezit. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu probeert naar een medespeler te passen. Rosso is nu in balbezit. Rosso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Losbichler speelt de bal door. Gutović rent richting de bal. Gutović passt de bal met de wreef. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso schiet op doel. Topolek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gutović is nu in balbezit. Gutović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rosso is nu in balbezit. Rosso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanonierzy Warszawa 73%, ROW Legia Rybnik 27%.
Kanonierzy Warszawa - ROW Legia Rybnik 0:5

48e minuut.
Filep geeft een hoge lob. Losbichler met een sublieme pass. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gutović de bal. Gutović schiet op doel. Topolek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Opyd rent richting de bal. Rauch onderschept slim de pass. Rauch speelt de bal door. Gutović controleert de bal met de borst. Gutović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Manohari geeft een hoge lob. Fabisiak heeft problemen om de bal te vangen. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu geeft de bal voor. Rosso krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Warszawa - ROW Legia Rybnik 0:6

56e minuut.
Alexandru kopt de bal weg. Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso verovert de bal door een tackle van achteren. Rosso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Warszawa - ROW Legia Rybnik 0:7

60e minuut.
Manohari rent richting de bal. Manohari passt de bal met de wreef. Rosso rent richting de bal. Rosso schiet op doel. Topolek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Losbichler met een sublieme pass. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu probeert naar een medespeler te passen. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso draait met de bal, schiet en ... Topolek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sobieniecki heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Warszawa - ROW Legia Rybnik 0:8

65e minuut.
Alexandru kopt de bal weg. Włostowski is nu in balbezit. Losbichler onderschept slim de pass. Losbichler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bălănescu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Warszawa - ROW Legia Rybnik 0:9

68e minuut.
Sobieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu onderschept slim de pass. Bălănescu met een sublieme pass. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Warszawa - ROW Legia Rybnik 0:10

74e minuut.
Alexandru met een sublieme pass. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Losbichler geeft de bal voor. Rosso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rauch geeft de bal voor. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso rent richting de bal. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Włostowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rauch met de inworp. Daar is Losbichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losbichler geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Alexandru met een sublieme pass. Gutović is nu in balbezit. Gutović passt de bal zonder na te denken. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu schiet op doel. Topolek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Manohari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alexandru geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu geeft de bal voor. Daar is Rosso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Warszawa - ROW Legia Rybnik 0:11

89e minuut.
Rauch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauch met een sublieme pass. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manohari rent richting de bal. Manohari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Warszawa - ROW Legia Rybnik 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanonierzy Warszawa 71%, ROW Legia Rybnik 29%.
Kanonierzy Warszawa - ROW Legia Rybnik 0:12