Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B_R_O_V_A_R LEGIA WARSZAWA
Normal Tactiek 4-2-1-3
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 40.4
weak Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Bagay is nu in balbezit. Bagay passt de bal in één keer door. Teřina is nu in balbezit. Teřina draait met de bal, schiet en ... Papierkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
B_R_O_V_A_R - LEGIA WARSZAWA 0:1

11e minuut.
Bagay speelt de bal door. Sopârlă heeft problemen om de bal te vangen. Góra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay verovert de bal door een tackle van achteren. Bagay geeft een hoge lob. Paal!

12e minuut.
Zgrzelak heeft problemen om de bal te vangen. Bagay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay passt de bal met de wreef. Ingver is nu in balbezit. Ingver draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Papierkowski trapt de bal weg van het doel. Inworp. Mazurek met een snelle inworp. Bagay geeft de bal voor. Ingver krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Żyżyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazurek met de inworp. Bagay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Bagay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radanović speelt de bal door. Teřina rent richting de bal. Teřina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B_R_O_V_A_R - LEGIA WARSZAWA 0:2

23e minuut.
Zgrzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay verovert de bal door een tackle van achteren. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bagay de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Radanović rent richting de bal. Radanović speelt de bal door. Teřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Teřina geeft een hoge lob. Ingver springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Teřina rent richting de bal. Teřina met een sublieme pass. Ingver is nu in balbezit. Ingver haalt uit met een fantastische trap. Papierkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B_R_O_V_A_R - LEGIA WARSZAWA 0:3

40e minuut.
Błażkiewicz geeft de bal voor. Radanović kopt de bal weg. Zgrzelak heeft problemen om de bal te vangen. Bagay rent richting de bal. Bagay geeft de bal voor. Papierkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Teřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Teřina haalt uit met een fantastische trap. Papierkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B_R_O_V_A_R - LEGIA WARSZAWA 0:4

42e minuut.
Hawryszczak geeft een hoge lob. Inworp. Bagay met de inworp. Radanović is nu in balbezit. Radanović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B_R_O_V_A_R 72%, LEGIA WARSZAWA 28%.
B_R_O_V_A_R - LEGIA WARSZAWA 0:4

49e minuut.
Ingver rent richting de bal. Ingver met een sublieme pass. Sopârlă heeft problemen om de bal te vangen. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... Papierkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Góra is nu in balbezit. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă geeft een lange en hoge pass. Ingver is nu in balbezit. Ingver schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Góra geeft een hoge lob. Inworp. Mazurek met de inworp. Daar is Bagay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagay draait met de bal, schiet en ... Papierkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Teřina is nu in balbezit. Teřina schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Castillo speelt de bal door. Bagay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay passt de bal zonder na te denken. Ingver rent richting de bal. Ingver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B_R_O_V_A_R - LEGIA WARSZAWA 0:5

61e minuut.
Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo geeft een lange en hoge pass. Żyżyński controleert de bal met de borst. Bagay rent richting de bal. Bagay geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
B_R_O_V_A_R - LEGIA WARSZAWA 0:6

63e minuut.
Bagay geeft de bal voor. Teřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Teřina geeft een hoge lob. Bagay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bagay schiet op doel. Papierkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teřina is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Radanović zal de hoekschop nemen. Sopârlă maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Radanović kopt de bal weg. Żyżyński controleert de bal met de borst. Bagay speelt de bal door. Ingver is nu in balbezit. Ingver schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bagay rent richting de bal. Bagay passt de bal in één keer door. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B_R_O_V_A_R - LEGIA WARSZAWA 0:7

70e minuut.
Castillo geeft een lange en hoge pass. Zgrzelak kopt de bal weg. Ambroszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andrysiak rent richting de bal. Andrysiak haalt uit met een fantastische trap. Zhifu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Ingver is nu in balbezit. Żyżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingver onderschept slim de pass. Ingver haalt uit met een fantastische trap. Papierkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B_R_O_V_A_R - LEGIA WARSZAWA 0:8

79e minuut.
Bagay is nu in balbezit. Bagay met een sublieme pass. Ingver rent richting de bal. Ingver schiet op doel. Hawryszczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
B_R_O_V_A_R - LEGIA WARSZAWA 0:9

80e minuut.
Bagay rent richting de bal. Ingver rent richting de bal. Bagay rent richting de bal. Ingver rent richting de bal. Ingver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B_R_O_V_A_R - LEGIA WARSZAWA 0:10

82e minuut.
Teřina rent richting de bal. Teřina passt de bal zonder na te denken. Ingver is nu in balbezit. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B_R_O_V_A_R - LEGIA WARSZAWA 0:11

83e minuut.
Ingver rent richting de bal. Bagay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay passt de bal in één keer door. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dobruk heeft problemen om de bal te vangen. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay is nu in balbezit. Bagay schiet op doel. Papierkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Papierkowski trapt de bal weg van het doel. Castillo kopt de bal weg. Bagay speelt de bal door. Ingver rent richting de bal. Ingver schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mazurek neemt de hoekschop. Sopârlă heeft problemen om de bal te vangen. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Papierkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B_R_O_V_A_R - LEGIA WARSZAWA 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B_R_O_V_A_R 78%, LEGIA WARSZAWA 22%.
B_R_O_V_A_R - LEGIA WARSZAWA 0:12