Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Concordians MillenialsiGuro
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


43e minuut.
Jasina rent richting de bal. Jasina geeft een hoge lob. Będziński probeert de bal met de borst te controleren. Styczek verovert de bal door een tackle van achteren. Styczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concordians 43%, MillenialsiGuro 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Concordians - MillenialsiGuro 0:0

50e minuut.
Jaworucki speelt de bal door. Konowalczyk heeft problemen om de bal te vangen. Konowalczyk passt de bal met de wreef. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Solski probeert naar een medespeler te passen. Styczek is nu in balbezit. Styczek passt de bal in één keer door. Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Jaworucki passt de bal in één keer door. Kuświk is nu in balbezit. Kuświk geeft de bal voor. Solski rent richting de bal. Solski geeft een hoge lob. Bartoszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Jaworucki geeft een hoge lob. Gryniewicki is nu in balbezit. Gryniewicki geeft een hoge lob. Konowalczyk kan de bal niet met de borst controleren. Konowalczyk passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Concordians - MillenialsiGuro 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concordians 43%, MillenialsiGuro 57%.
Concordians - MillenialsiGuro 1:0