Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sobięcin Wałbrzych Academy Silesia
laga1 Tactiek IIIL
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 48.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzavlakis rent richting de bal. Mustafayev onderschept slim de pass. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap. Cebeiroa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Academy Silesia 0:1

5e minuut.
Griff probeert naar een medespeler te passen. Pitter heeft problemen om de bal te vangen. Pitter met een sublieme pass. Sergipano rent richting de bal. Sergipano schiet op doel. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Laslandes geeft een hoge lob. Gér rent richting de bal. Gér geeft een lange en hoge pass. Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Matusik speelt de bal door. Tiến Tùng is nu in balbezit. Tiến Tùng passt de bal zonder na te denken. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Strudal passt de bal zonder na te denken. Sergipano rent richting de bal. Ślesiński is nu in balbezit. Sergipano onderschept slim de pass. Sergipano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cebeiroa speelt de bal door. Pitter rent richting de bal. Pitter met een sublieme pass. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano schiet op doel. Laskowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Słowiński heeft problemen om de bal te vangen. Słowiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pitter de bal. Pitter geeft een hoge lob. Sergipano krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Griff passt de bal zonder na te denken. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano passt de bal met de wreef. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Sykta geeft de bal voor. Gér bereikt de bal nog maar net als eerste. Strudal probeert naar een medespeler te passen. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Griff bereikt de bal nog maar net als eerste. Griff geeft een hoge lob. Noszczyk is nu in balbezit. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cârstea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap. Laskowski bokst de bal weg. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano schiet op doel. Noszczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sobięcin Wałbrzych - Academy Silesia 1:1

36e minuut.
Tiến Tùng kopt de bal weg. Bregović heeft problemen om de bal te vangen. Pitter geeft de bal voor. Sergipano maakt een snoekduik en kopt de bal. Laskowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Academy Silesia 2:1

43e minuut.
Montemaggiore raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lindomar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sobięcin Wałbrzych 36%, Academy Silesia 64%.
Sobięcin Wałbrzych - Academy Silesia 2:1

50e minuut.
Tzavlakis verovert de bal door een tackle van achteren. Tzavlakis geeft de bal voor. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Academy Silesia 3:1

55e minuut.
Ślesiński geeft de bal voor. Inworp. Griff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strudal met een sublieme pass. Griff geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Noszczyk geeft de bal voor. Gér rent richting de bal. Gér passt de bal zonder na te denken. Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Griff rent richting de bal. Griff speelt de bal door. Pitter geeft de bal voor. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Pitter speelt de bal door. Klungelig pakt Verdixanov de bal. Laskowski speelt de bal door. Gér rent richting de bal. Gér haalt uit met een fantastische trap. Cebeiroa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Pitter probeert naar een medespeler te passen. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov schiet op doel. Laskowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Academy Silesia 4:1

65e minuut.
Mustafayev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Verdixanov kopt de bal weg. Tiến Tùng met een sublieme pass. Verdixanov probeert de bal met de borst te controleren. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sergipano passt de bal zonder na te denken. Griff rent richting de bal. Griff geeft de bal voor. Pitter is nu in balbezit. Pitter draait met de bal, schiet en ... Laskowski bokst de bal weg.

67e minuut.
Noszczyk geeft een hoge lob. Matusik heeft problemen om de bal te vangen. Gér is nu in balbezit. Gér draait met de bal, schiet en ... Cebeiroa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Academy Silesia 4:2

68e minuut.
Zušťák speelt de bal door. Bregović controleert de bal met de borst. Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski schiet op doel. Cebeiroa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Noszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Noszczyk geeft een lange en hoge pass. Mustafayev rent richting de bal. Mustafayev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bregović met een sublieme pass. Pitter geeft de bal voor. Słowiński heeft problemen om de bal te vangen. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Laskowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sergipano is nu in balbezit. Laslandes verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Griff neemt de hoekschop. Verdixanov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Mustafayev probeert de bal met de borst te controleren. Tzavlakis rent richting de bal. Tzavlakis geeft een hoge lob. Gér rent richting de bal. Gér haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sobięcin Wałbrzych 36%, Academy Silesia 64%.
Sobięcin Wałbrzych - Academy Silesia 4:2