Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drago - Kazov Sobięcin Wałbrzych
Normal Tactiek laga1
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 41.1
weak Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Bregović passt de bal zonder na te denken. Pitter rent richting de bal. Pitter speelt de bal door. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pitter rent richting de bal. Pitter speelt de bal door. Sergipano rent richting de bal. Sergipano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drago - Kazov - Sobięcin Wałbrzych 0:1

10e minuut.
Tiến Tùng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitter geeft de bal voor. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drago - Kazov - Sobięcin Wałbrzych 0:2

14e minuut.
Roszczyk passt de bal met de wreef. Matusik is nu in balbezit. Matusik geeft de bal voor. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng probeert naar een medespeler te passen. Verdixanov heeft problemen om de bal te vangen. Verdixanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drago - Kazov - Sobięcin Wałbrzych 0:3

35e minuut.
Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano passt de bal zonder na te denken. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov draait met de bal, schiet en ... Zarycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drago - Kazov - Sobięcin Wałbrzych 0:4

41e minuut.
Klungelig pakt Pitter de bal. Pitter probeert naar een medespeler te passen. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drago - Kazov - Sobięcin Wałbrzych 0:5

42e minuut.
Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović geeft de bal voor. Pitter kopt de bal weg. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov schiet op doel. Zarycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Verdixanov passt de bal in één keer door. Gajdziński geeft de bal voor. Strudal speelt de bal door. Gajdziński rent richting de bal. Pitter geeft een lange en hoge pass. Zarycki bokst de bal weg. Sergipano rent richting de bal. Sergipano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drago - Kazov - Sobięcin Wałbrzych 0:6

44e minuut.
Wyrwa speelt de bal door. Skuza heeft problemen om de bal te vangen. Verdixanov rent richting de bal. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drago - Kazov 79%, Sobięcin Wałbrzych 21%.
Drago - Kazov - Sobięcin Wałbrzych 0:6

46e minuut.
Nienażarty komt het veld opgelopen. Gočala komt het veld opgelopen. Baszko komt het veld opgelopen. Kessler komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bregović speelt de bal door. Baszko rent richting de bal. Baszko geeft een hoge lob. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Gočala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantanista probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Gočala met een snelle inworp. Bregović geeft een hoge lob. Zarycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drago - Kazov - Sobięcin Wałbrzych 0:7

55e minuut.
Zušťák geeft een hoge lob. Łodyga is nu in balbezit. Sergipano onderschept slim de pass. Sergipano draait met de bal, schiet en ... Zarycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Łodyga probeert de bal aan de voet te houden. Baszko rent richting de bal. Baszko passt de bal met de wreef. Sergipano is nu in balbezit. Sergipano haalt uit met een fantastische trap. Zarycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Gočala is nu in balbezit. Nienażarty rent richting de bal. Nienażarty geeft een lange en hoge pass. Baszko is nu in balbezit. Baszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Negreanu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bregović onderschept slim de pass. Pitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitter geeft een hoge lob. Baszko is nu in balbezit. Baszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drago - Kazov - Sobięcin Wałbrzych 0:8

66e minuut.
Matusik rent richting de bal. Matusik geeft een lange en hoge pass. Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszko onderschept slim de pass. Baszko haalt uit met een fantastische trap. Zarycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Bregović geeft de bal voor. Daar is Szczególski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kessler met een sublieme pass. Baszko heeft problemen om de bal te vangen. Baszko schiet op doel. Zarycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Sergipano speelt de bal door. Kessler is nu in balbezit. Kessler met een sublieme pass. Baszko is nu in balbezit. Baszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zušťák is nu in balbezit. Zušťák geeft een hoge lob. Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano onderschept slim de pass. Sergipano haalt uit met een fantastische trap. Zarycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drago - Kazov - Sobięcin Wałbrzych 0:9

81e minuut.
Pitter is nu in balbezit. Baszko is nu in balbezit. Baszko passt de bal in één keer door. Sergipano rent richting de bal. Sergipano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drago - Kazov - Sobięcin Wałbrzych 0:10

84e minuut.
Gočala geeft de bal voor. Moliński is nu in balbezit. Sergipano onderschept slim de pass. Sergipano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drago - Kazov - Sobięcin Wałbrzych 0:11

86e minuut.
Baszko rent richting de bal. Baszko probeert naar een medespeler te passen. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano draait met de bal, schiet en ... Zarycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drago - Kazov - Sobięcin Wałbrzych 0:12

90e minuut.
Pitter speelt de bal door. Moliński is nu in balbezit. Sergipano onderschept slim de pass. Sergipano haalt uit met een fantastische trap. Zarycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drago - Kazov - Sobięcin Wałbrzych 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drago - Kazov 70%, Sobięcin Wałbrzych 30%.
Drago - Kazov - Sobięcin Wałbrzych 0:13