Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
belchatowianie E = mc²
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 29.1
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


17e minuut.
Klawon speelt de bal door. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiotek rent richting de bal. Ukleja onderschept slim de pass. Ukleja geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Eriksrud probeert naar een medespeler te passen. Åsheim rent richting de bal. Åsheim met een sublieme pass. Okoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Polechoński passt de bal in één keer door. Kmiotek is nu in balbezit. Kmiotek passt de bal zonder na te denken. Okoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
belchatowianie - E = mc² 0:1

32e minuut.
Korzyniec is nu in balbezit. Soporek verovert de bal door een tackle van achteren. Soporek met een sublieme pass. Ukleja rent richting de bal. Ukleja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Gawron rent richting de bal. Okoński verovert de bal door een tackle van achteren. Åsheim rent richting de bal. Åsheim draait met de bal, schiet en ... Bangis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
belchatowianie - E = mc² 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: belchatowianie 56%, E = mc² 44%.
belchatowianie - E = mc² 0:2

62e minuut.
Inworp. Czeszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kmiotek speelt de bal door. Åsheim is nu in balbezit. Åsheim schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
belchatowianie - E = mc² 0:3

76e minuut.
Ukleja rent richting de bal. Ukleja passt de bal in één keer door. Rechciński rent richting de bal. Dziaduszko verovert de bal door een tackle van achteren. Dziaduszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Eriksrud speelt de bal door. Åsheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsheim probeert naar een medespeler te passen. Okoński rent richting de bal. Okoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
belchatowianie - E = mc² 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: belchatowianie 63%, E = mc² 37%.
belchatowianie - E = mc² 0:4