Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wierne Młoty Stella Mondiale
Normal Tactiek 352
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


30e minuut.
Brożyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestka met een sublieme pass. Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathnau haalt uit met een fantastische trap. Topka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klag geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rathnau draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wierne Młoty 53%, Stella Mondiale 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wierne Młoty - Stella Mondiale 0:0

51e minuut.
Momuntjuk probeert naar een medespeler te passen. Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Studzinski is nu in balbezit. Studzinski haalt uit met een fantastische trap. Dziewulski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wierne Młoty - Stella Mondiale 1:0

58e minuut.
Topka rent richting de bal. Klag bereikt de bal nog maar net als eerste. Klag passt de bal in één keer door. Studzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Studzinski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wierne Młoty - Stella Mondiale 2:0

70e minuut.
Mamrot onderschept slim de pass. Mamrot met een sublieme pass. Daar is Mielcarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olejok rent richting de bal. Olejok haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Giesa probeert naar een medespeler te passen. Klag rent richting de bal. Klag passt de bal zonder na te denken. Studzinski rent richting de bal. Studzinski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wierne Młoty - Stella Mondiale 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wierne Młoty 54%, Stella Mondiale 46%.
Wierne Młoty - Stella Mondiale 3:0