Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warszawskie Miotły MKS SIECHNCE
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Plecety probeert naar een medespeler te passen. Wędrowycz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Świerczok. Świerczok krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Mrzygłód zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plecety bereikt de bal nog maar net als eerste. Podolis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Podolis krijgt een gele kaart. Plecety is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mrzygłód met een snel genomen vrije trap. Chaberek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Misiek geeft de bal voor. Świerczok probeert de bal aan de voet te houden. Chaberek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Kończak is nu in balbezit. Kończak passt de bal zonder na te denken. Lorsen probeert de bal aan de voet te houden. Piłsudski rent richting de bal. Piłsudski haalt uit met een fantastische trap. Mąkosza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piłsudski is nu in balbezit. Piłsudski schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Bork probeert naar een medespeler te passen. Piłsudski rent richting de bal. Kończak rent richting de bal. Piłsudski onderschept slim de pass. Piłsudski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawskie Miotły - MKS SIECHNCE 1:0

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Olejniczak de bal onder controle te krijgen. Wydro is nu in balbezit. Wydro geeft een hoge lob. Piłsudski is nu in balbezit. Piłsudski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wydro bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydro met een sublieme pass. Lorsen rent richting de bal. Piłsudski onderschept slim de pass. Piłsudski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawskie Miotły 48%, MKS SIECHNCE 52%.
Warszawskie Miotły - MKS SIECHNCE 1:0

55e minuut.
Orliński is nu in balbezit. Orliński geeft een hoge lob. Daar is Muszarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piłsudski rent richting de bal. Piłsudski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Piłsudski met een sublieme pass. Mrzygłód is nu in balbezit. Met opzet legt Wisiński zijn tegenspeler op de grond. Wisiński krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Kałuszewski geeft een hoge lob. Inworp. Mrzygłód met de inworp. Łakomski probeert de bal met de borst te controleren. Łakomski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawskie Miotły 48%, MKS SIECHNCE 52%.
Warszawskie Miotły - MKS SIECHNCE 1:0