Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sobięcin Wałbrzych Mistrzowie Zen
laga1 Tactiek fon
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 21.2
solide Schieten waardeloos
solide Passen zwak
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Šolc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardorini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sergipano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bregović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pitter rent richting de bal. Pitter probeert naar een medespeler te passen. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tzavlakis met een snelle inworp. Griff rent richting de bal. Griff speelt de bal door. Pitter rent richting de bal. Pitter draait met de bal, schiet en ... de la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Mistrzowie Zen 1:0

18e minuut.
Vielba is nu in balbezit. Bregović verovert de bal door een tackle van achteren. Bregović passt de bal in één keer door. Verdixanov is nu in balbezit. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Mistrzowie Zen 2:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Griff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bregović geeft een hoge lob. Daar is Verdixanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tzavlakis met een snelle inworp. Griff geeft een hoge lob. Sergipano krijgt zijn hoofd ertegen. de la Cruz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hernández rent richting de bal. Zušťák onderschept slim de pass. Tzavlakis met een sublieme pass. Griff rent richting de bal. Griff geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cardorini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tzavlakis met een snelle inworp. Griff geeft een lange en hoge pass. Verdixanov kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Noher de bal. Griff bereikt de bal nog maar net als eerste. Griff met een sublieme pass. Tiến Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Tùng geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cardorini kopt de bal weg. Estouro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vielba bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov onderschept slim de pass. Verdixanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Mistrzowie Zen 3:0

41e minuut.
Tiến Tùng is nu in balbezit. Echeverría onderschept slim de pass. Bregović verovert de bal door een tackle van achteren. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Noher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitter verovert de bal door een tackle van achteren. Pitter passt de bal zonder na te denken. Tiến Tùng rent richting de bal. Tiến Tùng geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bregović probeert naar een medespeler te passen. Griff is nu in balbezit. Griff probeert naar een medespeler te passen. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano haalt uit met een fantastische trap. de la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sobięcin Wałbrzych 14%, Mistrzowie Zen 86%.
Sobięcin Wałbrzych - Mistrzowie Zen 3:0

46e minuut.
Kessler komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Griff rent richting de bal. Griff geeft een hoge lob. Klungelig pakt Echeverría de bal. Pitter is nu in balbezit. Pitter haalt uit met een fantastische trap. de la Cruz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Strudal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kessler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Estouro. Estouro krijgt een gele kaart. Kessler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kessler wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Radmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzavlakis verovert de bal door een tackle van achteren. Tzavlakis geeft een hoge lob. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Világi draait met de bal, schiet en ... Cebeiroa bokst de bal weg.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kessler met een snelle inworp. Pitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitter haalt uit met een fantastische trap. de la Cruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Mistrzowie Zen 4:0

60e minuut.
Pitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholski is nu in balbezit. Pitter onderschept slim de pass. Pitter geeft een lange en hoge pass. Sergipano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Mistrzowie Zen 5:0

61e minuut.
Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler geeft een lange en hoge pass. Šolc heeft problemen om de bal te vangen. Verdixanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdixanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Mistrzowie Zen 6:0

69e minuut.
Šolc kopt de bal weg. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitter speelt de bal door. Kessler is nu in balbezit. Kessler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Mistrzowie Zen 7:0

69e minuut.
Baszko komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Grocholski onderschept slim de pass. Grocholski geeft een hoge lob. Tzavlakis kopt de bal weg. Kessler speelt de bal door. Bregović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Nienażarty komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Echeverría verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverría geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kessler met een snelle inworp. Nienażarty geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vielba met een sublieme pass. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović passt de bal in één keer door. Baszko rent richting de bal. Baszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Mistrzowie Zen 8:0

85e minuut.
Nienażarty probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Strudal de bal. Strudal geeft een lange en hoge pass. Sergipano maakt een snoekduik en kopt de bal. de la Cruz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Mistrzowie Zen 9:0

88e minuut.
Baszko rent richting de bal. Nienażarty rent richting de bal. Baszko is nu in balbezit. Nienażarty is nu in balbezit. Nienażarty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Griff rent richting de bal. Griff probeert naar een medespeler te passen. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Mistrzowie Zen 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sobięcin Wałbrzych 31%, Mistrzowie Zen 69%.
Sobięcin Wałbrzych - Mistrzowie Zen 10:0