Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academy Silesia Drago - Kazov
IIIL Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
45 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 19.6
excellent Schieten weak
very good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gér bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuza begaat een overtreding. Gér is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laslandes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mustafayev kopt de bal weg. Cârstea met een sublieme pass. Mustafayev rent richting de bal. Mustafayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Gajdziński kan de bal niet met de borst controleren. Gér rent richting de bal. Gér probeert naar een medespeler te passen. Czachowski heeft problemen om de bal te vangen. Czachowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Drago - Kazov 1:0

8e minuut.
Kożuch heeft problemen om de bal te vangen. Cârstea rent richting de bal. Cârstea passt de bal in één keer door. Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Cywiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solheim is nu in balbezit. Solheim geeft een lange en hoge pass. Mustafayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafayev schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gér geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kożuch de bal. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea passt de bal in één keer door. Zarycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Laslandes passt de bal met de wreef. Cârstea rent richting de bal. Cârstea speelt de bal door. Czachowski rent richting de bal. Czachowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Inworp. Gér met een snelle inworp. Laslandes is nu in balbezit. Laslandes geeft een hoge lob. Czachowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Łodyga trapt de bal weg. Cârstea rent richting de bal. Cârstea passt de bal met de wreef. Daar is Czachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czachowski haalt uit met een fantastische trap. Zarycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Drago - Kazov 2:0

20e minuut.
Gajdziński kopt de bal weg. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea passt de bal in één keer door. Daar is Czachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czachowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Drago - Kazov 3:0

23e minuut.
Laslandes speelt de bal door. Cârstea rent richting de bal. Cârstea passt de bal in één keer door. Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cywiński probeert naar een medespeler te passen. Cârstea met een sublieme pass. Laslandes speelt de bal door. Czachowski rent richting de bal. Czachowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kożuch de bal. Gajdziński rent richting de bal. Łodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński geeft een hoge lob. Mustafayev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gér is nu in balbezit. Gér passt de bal in één keer door. Czachowski rent richting de bal. Czachowski haalt uit met een fantastische trap. Zarycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy Silesia 29%, Drago - Kazov 71%.
Academy Silesia - Drago - Kazov 3:0

46e minuut.
Klungelig pakt Laslandes de bal. Laslandes probeert naar een medespeler te passen. Cârstea probeert naar een medespeler te passen. Czachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czachowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Drago - Kazov 4:0

49e minuut.
Cywiński is nu in balbezit. Cywiński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Czachowski de bal. Mustafayev is nu in balbezit. Mustafayev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ślesiński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gajdziński de bal. Laslandes speelt de bal door. Czachowski is nu in balbezit. Czachowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Drago - Kazov 5:0

53e minuut.
Moliński is nu in balbezit. Czachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gér is nu in balbezit. Gér schiet op doel. Zarycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Drago - Kazov 6:0

55e minuut.
Cârstea rent richting de bal. Cârstea passt de bal met de wreef. Czachowski is nu in balbezit. Gér rent richting de bal. Gér draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cârstea kopt de bal weg. Czachowski rent richting de bal. Łodyga is nu in balbezit. Czachowski onderschept slim de pass. Czachowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cârstea probeert naar een medespeler te passen. Gajdziński heeft problemen om de bal te vangen. Czachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Czachowski draait met de bal, schiet en ... Zarycki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łodyga rent richting de bal. Czachowski onderschept slim de pass. Czachowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Drago - Kazov 7:0

59e minuut.
Kożuch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mustafayev met een snelle inworp. Cywiński geeft de bal voor. Czachowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Drago - Kazov 8:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolimowski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cârstea probeert naar een medespeler te passen. Gér probeert naar een medespeler te passen. Laslandes probeert naar een medespeler te passen. Gér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gér draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Łodyga geeft een hoge lob. Laslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Laslandes passt de bal zonder na te denken. Gér is nu in balbezit. Gér schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Cywiński speelt de bal door. Cârstea speelt de bal door. Laslandes speelt de bal door. Gér is nu in balbezit. Gér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Drago - Kazov 9:0

71e minuut.
Gajdziński is nu in balbezit. Gajdziński met een sublieme pass. Szczególski rent richting de bal. Gér verovert de bal door een tackle van achteren. Gér schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Cywiński probeert de bal met de borst te controleren. Kożuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Cywiński verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafayev rent richting de bal. Mustafayev draait met de bal, schiet en ... Zarycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Cywiński passt de bal in één keer door. Laslandes heeft problemen om de bal te vangen. Laslandes met een sublieme pass. Gér rent richting de bal. Gér draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Skuza heeft problemen om de bal te vangen. Gajdziński rent richting de bal. Cârstea verovert de bal door een tackle van achteren. Gér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gér draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mustafayev rent richting de bal. Mustafayev schiet op doel. Zarycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Drago - Kazov 10:0

80e minuut.
Cywiński probeert naar een medespeler te passen. Gér heeft problemen om de bal te vangen. Gér passt de bal in één keer door. Mustafayev is nu in balbezit. Mustafayev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Zarycki trapt de bal weg. Cârstea kopt de bal weg. Klungelig pakt Gér de bal. Gér schiet op doel. Zarycki bokst de bal weg. Klungelig pakt Łodyga de bal. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski draait met de bal, schiet en ... Zarycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Drago - Kazov 11:0

84e minuut.
Gér met een sublieme pass. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mustafayev de bal. Mustafayev haalt uit met een fantastische trap. Zarycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Łodyga geeft de bal voor. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim geeft een hoge lob. Gér rent richting de bal. Gér draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mustafayev is nu in balbezit. Mustafayev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - Drago - Kazov 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy Silesia 20%, Drago - Kazov 80%.
Academy Silesia - Drago - Kazov 12:0